Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Nela111

operovali ma v chirmede v Košiciach. Som spokojná. Len k mojej postave sa mi zdajú nevyrazne. Chcela som vacsie. Ale teraz sa mi pomaly aspon zacinaju pacit.

Nela111

Ahojte, kukla som prvy krat do galerky aspon na par prsiek.. :-)) nech mam nejaku predstavu, lebo mi tato tema posledne mesiace stale chodi po rozume, a zvazujem pre a proti.. :-/ :-)

Xexenka - tebe robil Cerven cez pazuchu?

Korki - pridas do galerky svoju foto po opke? Som dost zvedava..

Flow333 - podla mna tvoje ´nove´ nie su vobec male ako pises. Ty si si kde davala robit?

kleopatra4589

Ahojte,
prosim Vas, viem, ze sa to tu casto vyskytuje, ale aky mail ma livka?? Idem posielat foto a nemozem najst.. :(

barbora10

mondan

to som pisala iba co dvojite prso vlastne je,kedze to martinka spominala,ale ty bud kludna,to urcite nie je tvoj pripad.to by vyzeralo urcite inak.to som nechcela ta vystrasit!!!a ty to nemas ked su prska v klude.deje sa ti to iba ked nieco dvihas a ked napinas svaly a dvojite prsko myslim vidiet stale.a to sa urcite da napravit,takze by sa spravila reoperacia.bud kludna,to urcite nebude tvoj pripad.ale ak nemozes navstivit doktora a naozaj ta to trapi a myslis,ze nieco nie je vporiadku,tak si prsia odfot a posli mu aspon foto mailom,urcite ti odpise a upokoji ta.i ked je najlepsie,keby ta dokto vidi,ale ak to nie je mozne,skus aspon takouto cestou co ti napise.je ti to vidiet aj na foto???

martinka54

mondan
to bolo v siestych tyzdnoch, teraz je to o dost horsie :-((((
napisem ti ho,ale mala by si ho urcite mat cathleen69@azet.sk