Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

nela111, veru je to hrozne sa takto rozhodnut, ze co urobit... sak som pisala, ze ja uz po operke tuzim 10 rokov, tak si na mna spomen, kolko som ja musela vydrzat...
ale rozhodni sa akokolvek, mi ta tu podporime a poradime...

Nela111

korki - ked u mna je to trochu problem s pracou, volno dostanem max. 2 tyzdne vkuse. Cize by som to musela nejako zakamuflovat, akoze 2 tyzdne dovolenky, a potom by som zavolala, ze som ochorela a idem na PN. Ved snad by ma nezabili v robote. Len ci by mi moja obvodna dala PN-ku, lebo ona je taka poctiva.. :-/ No, na materskej to je v poho, taketo veci nemusis riesit. :-)

Aj tak vam (v dobrom!) zavidim vsetkym, ktore uz mate deti a idete na OP, ze nemusite riesit ako sa zmenia prsia po kojeni.. -)

Nela111

cayman - fuha, verim, ze bolest cim skor prejde! A ano, radsej to nezanedbaj a pytaj sa (znovu) operatera. A nejake tabletky na zapaly, infekcie by nepomohli?

korki - k tomu nosu: bolesti PO tam bolo celkom dost, ale dalo sa to prezit relativne ok. Aj ked prvych par dni som si nadavala na co som sa to dala, heh. Spominam si na take momenty, ze som nemohla otacat hlavou vobec, lebo som mala pocit, ze mi cely nos odpadne. Alebo som nemohla chrumat (napr. tvrde cornflakes), lebo ma potom bolel viac. Alebo som musela chodit tak zvlastne, ze som naslapovala co najjemnejsie na chodidla (nie na paty!), lebo som mala pocit, ze sa mi cely nos otriasa a odpadne, hihi. Ale to bolo len par prvych dni, mozno tyzden. No a po OP som mala roznofarebne modriny na polke tvare jak keby ma niekto riadne zmlatil! To bol pohlad v zrkadle! :-o))

korki

cayman, tak to mi je luto...
ostatne, tiez ste to mali? ved lenkea uz bola v pohodke a nespominala taketo nieco.
len sa riad svojimi pocitmi cayman a ked si myslis, ze to nie je ok, tak nech sa to nepodceni.ved uz coskoro pojdes na vybratie stichov....

cayman

ahoj korki,som v ustrani. mam strasny strach,ci nemam v jednom prsniku infekciu.od opky ma boli na nevydrzanie taka ostra a paliva bolest a asi 10x za den mi to pride a druhe vobec. lekar ze to je normalne,ze kazdy ma jednu stranu citlivejsiu ale nepaci sa mi to. vobec to neustupuje,az srdce mi ide vyskocit od bolesti

korki

ja som nastastie na materskej, takze PN nemusim riesit...
no ja mam taku obvodnu, ze fakt neviem, ako zareaguje, ked jej to poviem...
neviem, baby, mozem riesit predoperacne aj cez gynekologa? lebo to je moj znamy a ten by mi v pohodke mohol napisat napr. operacia maternice alebo co...
ci to sa obvodnej nevyhnem tak ci tak???

danka 0

PN vam da v pohode vaša obvodna teda ak mate dobru obvodnu nemala by robiť problemy. Ja ak som mala operovane uši tiež som nemala tolko volnej dovolenky , tak som dala obvodnej papier po operácii ktorý mi vypísal dr, ako napr klud že poptrebujem... a obvodna mi vypísala v pohode PN a dala diagnozu že mam hnačky :-).

Lia86

Nela111,

Mne dva tyzdne uplne stacili. Ja som to riesila PN, ale tu ti nemoze vypisat plast.chirurg, ale obvodny lekar. Mne dala diagnozu prsia, pod nej cislom...

korki

nela111, jasne ze sa podelim. ved ja uz sa tak tesim na tu konzultaciu, ako keby mi z nej mali prsia narast, xixi... som zvedava, kolko mi navrhne, dufam, ze co najviac.
a aj ja som sa rozhodovala medzi trskom a cervenom, ale ked som zistila, ze je medzi nimi skoro az cca 700 eurovy rozdiel, tak si radsej pockam na cervena, lebo ked si predstavim, kolko ma to vyjde este po operacii, tie nakupy, na to si tiez treba nasetrit...
nela111 a veru ti nezavidim to rozhodovanie, ci teraz alebo az po detoch. ale ked uz si navstivila toto forum, tak verim, ze sme ta navnadili riadne a uz by si isla na opku aj zajtra. ved aj ja som planovala ist az o rok, lebo maly ma len rok a treba ho este aj na rukach nosit a vela okolo neho, ale baby ma tu tak navnadili, ze by som isla hned na opku, keby je to mozne.
nos? to muselo boliet, ze... som pocula, ze nos je na bolest najhorsi, myslim po opke...

Nela111

Baby, mne sa inak velmi pacia prsia Dary Rolins. Ta si kde davala robit? Xixixi

A este taka prakticka otazka: Niekto tusim pisal, ze plast. chirurg ta nemoze vypisat na PN. Je to tak? Cize ste si brali dovolenku z prace? Alebo ste si PN vybavili cez obvodnu? Ta nema problem vypisat na PN kvoli augmentacii? Lebo ja dlhsiu dovolenku ako 2 tyzdne (dokopy) by som v praci nedostala ani keby som sa pokrajala. A myslim, ze je lepsie byt v klude viac ako iba 2 tyzdne.