Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Torok1,

:) tak presne toto mi povedala kamoska, ta ma teraz babo, ze jej az na nohach prsty vykruca ked sa maly prisaje:)))

torok1

maria1113
ja som vcera dokoncila vsetky predooperacne vysetrenia a stalo ma to 10Eur, aj RTG, sono, krv, Ekg no vsetko.
Ale este musim napisat ze anesteziologicka Dr. Valachovska je uplne skvela. Tak mudreho cloveka som davno nestretla!!!

torok1

lia 86

uf zastavit mliecko podla mna nie. Ono sa to sice tvori vacsinou az po porode, ale tie prsne zlazy sa pocas tehotenstva pripravuju. Ale brat tabletky na zastavenie to urcite brat nebudes kvoli dietatku. Neboj ked ti babanko daju do ruk, budes sa smiat co si si predtym myslela. To je nejaky materinsky pud a budes ho kojit, vykasles sa na cele prsia. Bude ti to jedno. Aj ked pozor ked sa babo pricucne 1x tak ti bude prsty na nohach vykrucat :).
Ale bradavky sa zmensia a po kojeni su krajsie :) vacsinou :)

torok1

danka 0
nie mamografia a vsetky vysetrenia su aj s implantatom. Je to vytvorene aj na vyssi tlak takze je to uplne v pohode.

zuzkas

lenka aj mne po opke meškali.teda prvý krát po opke mi normálne prišli,ale ďalšie meškali nejakých 10 dní.pred menštruáciou sa mi teraz vždy jedno prsko viac zväčší a mám v ňom trošku taký tlak.ja som mala po opke zas problém,že ešte mesiac po mi šlo z prsiek mlieko,aj bez dotyku bradavky a keď som si chitila,tak mi normálne striekalo,akoby som kojila.

lenkea

ahojte, aj ja som mala prve dni velke obavy, mala som silne bolesti a palila ma prava bradavka..
inak dnes som 34 dni po op a momentalne riesim ine starosti, napriklad to, ze som brala norethisteron na oddialenie pred op a den po op som dostala menzes. to by bolo fajn, ale kedze mesiac presiel a asi 5 dni mi meskaju, som z toho dost na nervy. vzdy pred menzesom ma bolievali prska a aj trochu napuchli. teraz ked sa pozorujem, mam pocit, ze lavy mam dost opuchnuty a pravy je praveze uz uplne odpuchnuty. je v nich teraz dost rozdiel(tak pol cisla) a to ma znepokojuje. stale si hovorim, ze nebudem panikarit, uvidime ako sa vsetko vyvinie,prska pracuju..
no k veci .. zaujimalo by ma, ako pocitujete zmeny v prskach pocas menzesu vy, co uz mate po op?