Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bru

korki
ja som na poliklinike našla interné, spýtala som sa či mi spravia predoperačné, sestrička sa spýtala na akú operáciu idem, povedala že ak nemám od lekára papier tak si musím zaplatiť, objednala ma jeden deń na krv a moč (som priniesla )a za štyri dni keď im prídu výsledky krvi na interné vyšetrenie a už ich potom nič nezaujímalo, bolo to šikovné.
Ja som tiež riešila , že pôjdem obvodnej na krv ale prosiť sa niekomu, vysvetľovať, a možno by mi to aj tak dala zaplatiť a takto mám pokoj....

korki

a s tym kojenim este, ano prve dva mesiace, kym si tie bradavky zvyknu na ten tah toho dietatka, tak to dost boli. ja som to prirovnavala ako keby som mala v bradavkach ziletky. ale po par tahoch uz bolo fajn. fakt je to ta najkrajsia vec v zivote zeny, ked koji dietatko a ono si pritom este sladko zaspinka...

korki

baby, jasne, ja s tym moc nemam problem. ja len, ze zas budem pocuvat tie zvasty, ze na co a ze ci viem rizika a pod. uz sa mi nechce niekoho presviedcat, ze som uz rozhodnuta a moja obvodna je fajn zena, ale neviem ju odhadnut, co mi povie, ked jej to zahlasim. skor by som sa odvazila mojmu gynekologovi s tym vyrukovat...
jasne, ale ked to inak nepojde, tak mi je jedno, co si bude hovorit a mysliet.

bru, a na to interne oni nepotrebuju ziadne doporucenie od obvodneho alebo ineho, ze vlastne na co chcem tie predoperacne??? ci sa tam len objednam, ze chcem predoperacne a basta??? fakt neviem, ako to chodi...

zuzkas

nie,nič nemám v karte zapísané a mala som v bb aj kartu.možno si to mal lekár poznačiť hneď ako mi vypísal tú žiadanku na interné,ale ono to bolo u mňa také iné,lebo ja som to už písala,že ja som obvodného nemala,takže interná si sama vypýtala žiadanku od obvodného,kt.je vedľa nej a ten to tam nepoznačil.

bru

korki
ja som vôbec u obvodnej nebola , všetky vyšetrenia , odbery ti spravia aj na internom, ja som platila za krv 10,-, a za interné34,-,Nikomu som nemusela nič vysvetľovať, a vyčkávať...

zuzkas

maria ja v karte nemám zapísané,že som bola na plastike.teraz mám nového obvodného,minulý týždeň som u neho podpisovala zmluvu a vôbec nevie,že som bola na prsiach.tú správu čo mám o operácii mám doma založenú.

maria1113

korki, presne tak nevšímaj si doktorku, ja mám z tej svojej tiež zmiešané pocity, jeden deň je milá a na druhý deň úplny opak. Aj taj ti zapíšu do karty, že si podstúpila plastickú operáciu.

danka 0

Korki kašli na reakciu obvodnej je to tvoja vec čo sebou ideš robiť. Objednaj sa na odber krvi, prideš pre výsledky da ti odporučanku na interne a hotovo, nech sa nestara :-). Ak neriešiš PN tak to maš o to jednoduchšie.
Ale inak nedaju sa tie odbery krvi spraviť na nejakej sukromnej ambulancii? Myslim žeby sa dalo ak nechceš aby o tom obvodna vedela, ale nie som si ista.