Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

maxim ja som uzivala norethisteron spolu s ascorutinom pred op, kludne mozes. rano pred op som mala prist nalacno, tak som neuzila uz ani ascorutin ani norethisteron, dostala som menzes na druhy den po op. kedy mas op? lebo lepsie je si posunut uz menzes, co mas mesiac pred op a potom sa ti automaticky posunie aj ten menzes, co by si mala pocas operacie. mne doktor hovoril, ze som to mala tak urobit, lebo prska su tym oddalovanim citlivejsie a mozes intenzivnejsie pocitovat bolest. no ale ked sa neda inak, tak kludne mozes pocas op..

danka 0

Cayman no škoda že iba tebe robil prsia aspoň ste si mohli spolu s tou druhou povedať ako sa ktora citi ak by robil ešte niekomu :-)
A prosím ťa kedy ťa pustil domou? V stredu? Teraz ideš kedy na kontrolu?

maxim3113

baby uzivali ste niektora pred opkou a pocas nej noretistheron na oddialenie menstruacie???a uzivali ste aj ascorutin sucasne?? nema to nejaky vplyv na narkozu?

Lia86

Cayman,

To je normalne, ze jedno prsko ta boli viac ako druhe. Mna zas po par dnoch zacalo strasne stipat pod pravou pazuchou, ako keby ma tam niekto zaziva rezal ked som sa pohla, tak som po tyzdni kupila ten Wobenzym a ustupilo to. Tieto pocity su aj preto, ze sa ti poskodili nervove zakoncenia, preto tie bolesti alebo necitlivost koze, to chce len cas, nebojkaj, ked sa ti prska zahoja, povies, si ze si urobila dobre, ked si sla na opku. U mna to bolo tak isto, ked boli bolesti, ze naco som sa na to dala, ze uz by som na to nesla, ked ustupili a zacali nakupy prseniek, tak som bola rada, ze som sa odhodlala:)

cayman

danka praveze som bola sama,akurat nejake usi niekomu robil ale jedina som bola ppd narkozou preto som sla prva. Fuj ked si predstavim ten prvy den ako som vsetko lutovala a chcela si ich vybrat :) keby ma nebola ta jedna strana tak ani neviem ze som bola na opke.ziadne bolesti iba krk a jeden prsnik. fuj a ta mastna hlava , stale mam na tvari olej. a brucho sa konecne sfuklo-mala som ho jak somalcan. vcera som si aj vlasy umyla tak konecne nevyzeram ako bezdomovec

torok1

Lia 89

ale ano je to tak :) teraz mi je to smiesne ale predtym ze auuuuu. Ale potom to tak znecitlivie, ze chlap ked sa snazi tak to ani necitim heee

torok1

maria 1113

v pondelok 17 uz idem, uz sa tesim nech to mam za sebou :)

Lia
na mamografiu urcite mozes ist, pytala som sa na to. Ten silikon ma udajne vydrzat velke tlaky zo vsetkych stran

lenkea

bru na poliklinike v tt? tam odo mna pytali 60€ a moja obvodna mi odporucila internistu na prednadrazi a cele ma to stalo 11€ vsetko komplet. som rada, ze nakoniec som isla cez obvodnu, velmi ma prijemne prekvapil jej profesionalny pristup..