Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

mondan, je mi ľúto, že sa ti to takto pokazilo, pošli dr. mail a pripoj mu tam aj foto, aby mal predstavu, o čom píšeš, aby sa k tomu vedel vyjadriť...
držím ti palce, ... daj potom vedieť, čo ti dr. povedal

kleopatra4589

bianca003

Dakujem :) ja tie zmeny pozorujem len vdaka fotkam.. lebo ked si na nich cumim kazdy den, tak to tak nie je vidno :)

mondan

Ako dlho mas tie zmeny na prsnikoch? ten implantat mas pod zlazou, ci pod svalom?? Drzim prsty, nech sa to da co najskor do poriadku!

bianca003

Flow333, Kleopatra4589

super kočky máte ich krásne ako sa to pekne mení časom :-)

Mondan želám ti aby ,sa ti to vyriešilo len by som chcela vediet ty máš pod žlazou ,,ďakujem

Cheri39

ahoj maxim3113, ja som mala presne ten istý problém, menzes som mala dostať presne na opku, tak som sa na to pýtala a sestrička mi povedala, že domov ma určite nepošlú, že zoperujú aj tak, len je to určitá záťaž navyše, môžeš viac krvácať a určite je problém aj pri hygiene... ale ak to inak nejde, prežiješ to ... aj s menzesom... domov ťa nepošlú

lenkea

maxim, mne z toho norethisteronu nebolo zle, v podstate bez problemov.myslim, ze by ta domov neposlali,ale ked to lekar odporuca, asi vie preco. len teda ti poviem, ze teraz som mesiac po op a meskal mi menzes teraz 5 dni a dnes prisiel s velkymi bolestami. takze tak.. :-)

danka 0

Maxim3113 preto nemôžeš mať menštruaciu, lebo vtedy rana pri operácii viacej krvaca, to mi povedal dr vtedy keď som bola na operácii uší.

danka 0

Už mam v galerke foto aj ja :-) juuuj to tučne brucho si nevšimajte ja dom taka gula trochu :-)
Mondan pozerala som si ten tvoj problem ktovie prečo sa to začalo tak "rozdvojovať" zo začiatku super a teraz toto, potom som zvedava čo ti nato povie dr.

maxim3113

lenkea
no ved prave ze mi to tak hlupo vyslo lebo mi teraz meskali dostala som o 3 dni neskor a neratala som s tym ze mi to nevida teraz som dostala 8.1. a opku mam uz 9.2. len som pocula ze z toho noretistheronu je aj dost zle a predsa je to hormon... ako si sa citila ty?? a preco vlastne nemoze byt menstruacia pri operacii?? moja kamoska uz ma 4 operaciu prsnikov bola v prahe a v rakusku a nikto sa o menstruacii ani nezmienil moje prsia tak ci tak pri menstruacii nie su citlive ani ma nebolia..myslis ze keby som mala menstruaciu nejaky ten 3-4 den na opke tak mi ma poslali domov??

cayman

ja som si radsej priplatila ten jeden den kvoli drenom a tym padom sla domov az v stredu. sestricky boli velmi ochotne. dostavala som infuzky proti bolesti,tabletky na spanie takze maximalna spokojnost.zato doma som prvu noc iba vankuse prehadzovala a revala co som sa nevedela ulozit.spala som asi az hodinu...aj doktor chodil kazdy den za mnou-velmi zlaty. teraz ma caka kontrola o 2tyzdne. zajtra uz chcem skusit soferovat,mam automat tak si myslim ze to bude pohoda