Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

adelaide - ked nad tym zas rozmyslam, myslim, ze mas pravdu - par kil hore/dole, nemalo by to mat taky vplyv na to, ake implantaty doktor navrhne pri 1. konzultacii. Sirka hrudnika (kosti) su stale rovnake. Jedine ze po celkovom schudnuti by navrhol mensie, aby to proporcne vyzeralo lepsie.

maria1113

no ja som si oddialila ešte decembrové, ale to bolo tak, že keď som si nasadila tie tbl. na oddialenie, tak už som mala výtok, ale bolo mi povedané, že to nevadí, že to sa aj tak oddiali. Sama som zvedavá, kedy ich teraz dostanem, možno ich budem mať keď bude opka, už mi to je jedno, ale ďalšie oddialovacie tab. už brať nejdem.

adelaide

maria asi tak nejak...proste divna reakcia..ako keby nam tonedopriali alebo co?...ja sa pytam ze ci je lepsia kostnata hrud ako plny dekolt..a muz sa usmieva a prd povie

maria1113

zuzka musíš byť naozaj spokojná, ako sa tvoj muž zžil s prskami. Niektorí chlapi to možno robia z trucu a povedia žene, že prsia sa im nepáčia. Čítala som niekde, muž hovoril, že sa mu páčia silikonové prsia na iiných ženách, ale svojej žene by nikdy nedovolil také.

adelaide

nela: ja mam 72 pas a 98 boky cize podobne...ale presne ako hovoris..skor normalna az vacsia som..
no a impplantaty: cerven pouziva eurosilicony a tusim nagor..a ine znack yneviem...cerven ma taky nazor ze keby boli zle ze urcite by ich nedaval aj ked je to akoze lacnejsia francuzska tusim? znacka ale ze upne OK. a ze ostatne drahsie znacky su aj o provizii pre lekara..atd..cize nie je zlato co sa blysti asi plati aj tu.

maria no neviem . :o)
fakt

je tu nejaky nespokojny chlap? teda verim ze 99% by malo byt spokoinych nie..
ale je to aj tak zvlastne..zuzkas co myslis ty si tiez podobyny pripad..proste muz ma na tebe plochu hrud cely zivot, roky..a aj si zvykne..aj sa mu pacis..ani sa nestazuje..a zrazu dojde domov prsatica..ale ty ako hovoris muz sa rychlo prepol a zaspava s rukou na tvojich kozach :o) super pribeh. aj ja chcem taky

Nela111

co sa tyka ZNACIEK implantatov - je tam nejaky rozdiel v kvalite? respektivne ktore zvyknu davat? Vy ste sa rozhodli aku znacku chcete, alebo ste brali co vam doktor navrhol?

Nela111

adelaide, urcite nie som chuda, a ani za stihlu sa nepovazujem. Za taku normalnu. Ale minisukne nenosiiim! Ja mam dakych 83 cez prsia (ale mam sirsi chrbat), 75 pas a 95 boky. Aspon sa mi tak mari, ked som sa merala pred casom, lebo to zvyknem tak raz za 3 roky, haha.