Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

mne zabrala náladovka asi za takých 15 min.zasoala som z nej a keď pre mňa prišli,tak viem že sa mi už stihlo aj snívať,že mi silikóny vytiekli:-),tak ma hneď ubezpečili že ešte žiadne nemám:-)previezli ma na operačku,ja som chcela ísť po svojich,ale nezvládla by som to.ponožky som nemala,dali mi tie silónky a to máš na chodidlách.pyžamo som nepotrebovala,boli sme v tej operačnej košeli až do odchodu.zoberte si niečo na zapínanie,ale väčšie,lebo ja som nerátala s tým,že budem taka objemná po opke a mala som to tesné.ako mária píše,nejakú pohodlnú aj obuv.náušnice nepotrebuješ:-)a malovanie aj tak budeš musieť dať pred opkou dolu.

adelaide

zuzkas dakujem...ach jaj. uz tu spolu bojujeme tusim od leta vsak..od jesene..
aj mna by zaujimalo ako je to s tou naladovkou...a keby sa vam niektorej chcelo..viem ze to tu bolo povedane..ale prosiiiim co potrebujem do IEM do PK k cervenovi vlastne? viem ze to bolo minimum..ale ani neviem v com tam ist oblecena..a ci si brat pyzamo..budem potrebovat? na operacii by som rada ponozky lebo ja som zmrznuta stale.
a inak..vlastne sa neoplati ani malovat ani nausnice vesat ze? cize len zuby umyt a sup do pezinku?:o)

zuzkas

adelaide to ti verím,že nevieš spať.ja som poriadne nespala už 2 týždne pred opkou,vkuse sa mi snívalo o prsiach.noc pred opkou som sa dobre vyspala,keď mi dali v novamede tbl.na spanie.adelaide,mária tak už máte tak blízko k novým prskám:-)teším sa s vami!

maria1113

mne sa spáva dobre, zatiaľ, o týždeň to bude horšie. Ja neviem, možno mi brala 4 a mne sa zdalo, že ich bolo 5.

adelaide

cau maria..ano bola :o)
4 skumavky mi zobrali..nevravela si ty ze 5? dufam ze vsetko..ved videla ten rozpis co treba..
no ako sa ti spava? baby ved ja uz ani zaspat neviem od vzrusenia.

sloniik drzim palce !!!!

maria1113

čaute baby. Sloník, tak nech to dobre dopadne, ideš k dr.Fábrymu, že?
Adelaide, bola si na krv? Ja som teraz prišla od obvodnej, bola som poprosiť o žiadanku na rng , pôjdem si ho aj hneď spraviť.

zuzkas

sloniik tak už aj tebe prichádza tvoj deň!neboj sa,všetko dobre dopadne a budeš sa z prsiek tešiť ako my všetky čo sme po!