Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kleopatra4589

adelaide

Dakujem pekne!! Tak moj frajer o tom nechcel na zaciatku ani pocut, ze by som nieco take podstupila.. :) Povedal, ze silikony su humus a on ich mackat nebude! Ze na to nemam ani mysliet.. ze jemu sa moje male prsia pacia.. :) Potom som ho postupom casu pomaly spracovala.. tak mi to odsuhlasil.. ale taky si tym bol neisty.. no a teraz po opke.. Tak ako vtedy nechcel, tak sa teraz tesi! :)A vsade kde ideme, dufa ze vezmem hlboky vystrih, aby vsetci jeho kamarati videli aku ma on zensku.. :D oh, sranda z tych chlapov niekedy..:D

maria1113

to dufam, ze mam podobne prsia ako barbora 10.. pretoze barborka bola mojim ´prsnym´ vzorom pred operaciou..:) a cely ten cas som dufala, ze budem mat aj ja take!!! :)

zuzkas

adelaide ja som bola s cocacolou na izbe.neviem ako sa dopracovali k tomu číslu,ale ona je fakt dosť vysoká.myslím nejakých 177-180 a bola štíhlučká,ale ona že ešte dávno moc schudla a odvtedy jej ostali prsia také poklesnuté a má 2 deti,takže kojením sa to už dorazilo.cocacola ty nás už nečítaš?:-(

zuzkas

adelaide neboj sa,aj tvoj sa rýchlo prepne a nebude ťa chcieť nechať spať,že načo ti dal robiť také krásne kozy,keď ich teraz nemôže využiť..!môj si ich teraz privlastňuje,že sú jeho!..,ale to tak v rámci srandy:-)určite väčšinu chlapov poteší,keď má partnerku začo chytiť a ešte viac,keď to niečo je pevné:-)a myslím,že ten tvoj tiež patrí k tej väčšine a určite bude spokojný!inak aj môj je frfloš,ale to treba jedným uchom dnu a druhým zas von:-)

xexenka

adelaide

cerven povedal, ze tych 400 je max. tak ale dakych 20ml neni asi moc rozdiel a na mojom hrudniku uz duplom nie :D
tak ale ja som sa bala, kedze som skor sportovy typ, kskoncili sme na 400ml a viac sme o velkosti nediskutovali.
aj tak som sa bala ako si na ne zvyknem,ale zatial nemam problem a beriem ich ako svoje :) teda nepripadaju mi ze su na mna len 2 mesiace...

doktori to maju v oku, oni to vedia odhadnut podla vysky, vahy a hlavne hrudnika. a taktiez berie do uvahy predstavu "pacientky", ako by to malo podla nej vyzerat :)

xexenka

adelaide

ja si nemyslim, ze by nejake tie 3kilecka mali byt problem.
ja mam momentalne ten problem, ze som po operacii pribrala. som taky typ. ze pokial sa nehybem a nemusim asi jest tak priberiem. je to uz tak. a po operacii som sa setrila ale ted dr.povedal ze mozem sportovat, tak hadam sa to upravi.
ja by som rada skocila pod 60kg, ale pripada mi to tak, ze to ani nie je u mna mozne :(
dufam, ze to nebude mat ziaden vplyv na prska, pokial sa bude pomalicky chudnut ani bleskovkou...

adelaide

este ma zaujima xexenka ze cerven povedal ze "smelo 400" a tych "410" a viac nie? bola tu cocacola taka utla vysoka baba.je v galeriii a ta ma tusim 445..take zvlastne cislo...ako sa k tomu dopracovali by ma zaujimalo..

adelaide

nela..myslim ze to bude vpohode uvidis..sirka hrudnika sa ti nemeni tak lahko...aby sa ti zmensil o nejake 3 cm..to musis dat dole aj viac ako 5kg..
vlastne ked ti teraz navrhne viac, a ty schudnestak len na tebe este viac vyniknu ked nebudes mat tuk na stehnach zadku bruchu..atd..a zmeraj si hrudnik pred schudnutim a potom..a uvidis..10cm to urcite nebude...
a kedy mas konzultaciu? u cervena??
inak som zabudla xexenka pochvalit aj tie tvoje, mas ich pekne !a aj v oblecku ako ukazu !vobec nie su male