Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sloniik

Ahoj dievčatá, mňa to čaká zajtra. Uf, momentálne mám zmiešané pocity, ani nie strach, napätie v žalúdku. Samozrejme žačínam bilancovať, či je to fakt správny krok, či budem ako prsatica šťastnejšia :) Samozrejme necúvnem! Už nech je hlavne po tom.

Nelina27

dievcata, vsetky co uz mate po opke, mate krasne prsia bez rozdielu, to sa s povodnym stavom hadam ani neda porovnat, je to super!

flow, tesime sa s tebou, ze sa ti tak dobre nakupuju nove veci, snad sa aj my cakatelky raz dockame:-) a s tou judiniovou je to skvely odpal!!!:-)

ja mam zajtra volat cervenovi a dohodnut si konzultacku, tak som zvedava na kedy a co mi povie, potrebujem to porovnat s informaciami od Racza... radsej by som isla k Cervenovi ale ak sa bude dlho cakat, tak to uz nevydrzim, musi to byt teraz do jari, nech je uz zo mna v lete prsatica v novych plavkach:-)

aj s mojim muzom to bolo tazke, predtym o tom nechcel ani pocut, stale ma odbil ze sa mu moje prsia pacia a naco mam riskovat atd, no po tych rokoch co som mu pilila usi uz to asi nemohol pocuvat:-) a pritom si myslim ze sa mu silikony pacia ked to vidi na inej babe, no verim sa mu budu pacit aj na mne

Nela111

Flow333 - tak to by som aj ja chcela. Ja a kupa siat alebo plaviek, to je hroza. Sadnu jedny zo 100. -/ Tesim sa s tebou, ze si nove prska uzivas. -)

alexxandra18

Flow333
super tak to ti gratulujem, ked už si si mohla kúpiť šaty, akéé si vždy chcela :)) paraáááda

Flow333

ale dnes som mala super den. isla som si kupovat vecerne saty, treba mi 3 nove do poroty. tak som skusala neskutocne mnozstvo siat a kazde jedny na mne boli super, vyberala som si konecne take strihy, ake sa mi vzdy pacili, len som si ich nikdy nemohla dovolit, lebo sa v nich neda zamaskovat vycpata podpira...som stastnaaaaaa:-)

Flow333

korki kleopatra
No s priznanim som nemala najmensi problem, ked sa ma kazdy pytal ako som sa zvacsila, ci som tehotna a podobne tak som s usmevom povedala,ze beriem take tabletky ako judinyova:-)

barbora10

nela

dakujem!urcite aj tvoje budu krasne:)

kleopatra

zlata:)potesilo ma to.tvoje su naozaj neskutocne krasne,takze ty mozes byt maximalne spokojna.keby ja mam este pred operaciou,tak prave tie tvoje by boli zase mojim vzorom!

adelaide

kleopatra a diki. onak on presne..ze ziadne umeliny..atd..a ty uz si uzivas sex ako s vlastnymi? kolko si vlastne po? baby to sa musite citit v posteli byt inymi zenami...mne stacilo ked som kojila a som sa citila dost sexi kvoli velkosti a pevnosti ked boli plne mlieka

adelaide

zuzkas no vidis to to je nahoda..ta cocacola..
no a k tym chlapom:super sa to cita ! (zuzkas moj si ic prisvovojavt nemoze lebo peniaze nedal on ale pozicala som od kamosky:o)cize nema narok !:O)ja dufam ze aj u nas tak bude. vsak dam vediet. baby zvladnem tyzden po opke ist so synom na zapis do skoly..len ako doprovod..soferovat nebudem ..hadam hej?

kleopatra4589

Nela111

Ja som u Dr.Cervena platila az v den operacie, tak isto aj za narkozu.. akurat implantaty a podprsenku som platila bankovym prevodom asi 2 tyzdne pred opkou

adelaide

A urcite sa neboj reakcie tvojho muza.. on este pohundre.. ten moj mal pripomienky este prvych 10 dni po opke, ked som chodila ako matoha po byte.. ale hned ako ich videl prvykrat, jeho slova sa zmenili o 180 percent..a to som mala prsia este neskutocne opuchnute, jedno vacsie ako druhe.. a on uz zomieral nadsenim :)Uvidis, ze aj toho tvojho to prejde, ked uvidi ten rozdiel na tvojej hrudi.. :) urcite ma teraz obavy z kadeakych komplikacii, ktore ani nenastanu, preto ma take recicky.. :)