Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

adelaide, no uvidíme ako zareagujú tí naši chclapi. Inak Kleopatra a Barbora10 majú veľmi podobné prsia, tak sa mi zdá

adelaide

a este KLEOPATRA : neskutocna naaaadhera...uz si v sieni slavy prsatic hned vedla barborky ..fakt nadhera..tvoj frajer co hovori

adelaide

korki zuzkas a ostatne...diiiiki baby...ani nehovorte !! ja som z toho uplne paf.
ozaj rano idem na krv.
nela - ty sineni chuda pri 171 a 59?
xexenka ja mam 180 a 69 kg...este 2 kkg dam dole mozno...a myslim ze sa nic nestane ked jednoducho s prsami schudnem nejake 3 kg...urcite sa nesmie nejakych 20 ..ale 3 kg?...

korki inak som zvedava kolko ti navrhne...ja mam 80 pod a 87 cez...mala som 89 ale nejak som sa zmensila ako som zacala cvicit a chudnut..a
baby ten stav saaz tak nezmeni po 5 kg...podla mna..ved kosti mate rovnako siroke...a nejake 3-4cm z hrudnika dolu nemozu vadit

no a moj muz maria? koksosaaj bojim vratit domov..:o) !! skor sa mu spravene prsia nepacia ako pacia..cize ked sa mu nebudu pacit tie moje tak rozchod :oD !!!
hehe. no ale ja budem pekna prsata na ihrisku s 3 detmi.
vasi vsetci chlapi su spokojni? ten moj ohundre aj nemozneeee..

Nela111

maria1113 - nebola som este nikde na konzultacii. Ale toto forum a hlavne fotky bab s uz urobenymi prsiami, ma dost nakopli, a zrejme sa na konzultaciu objednam cim skor. Asi aj k obom, Cervenovi aj Trskovi, nech porovnam co povedia. Mne robil Cerven pred skoro 7 rokmi nos, tak by som asi radsej k nemu.. -)

maria1113

nela111, bola si už niekde na konzultácii? Ak nechceš tak dlho čakať, tak skús iného operatéra, baby čo chodia k dr. Trškovi, tak majú opku veľmi rýchlo, nemusia dlho čakať, ale zase viac platia.

maria1113

korki a už máš určený aj termín opky? Neboj, utčite ti to rýchlo ubehne, tie prvé mesiace sa hrozne vlečú, ale potom to už ide.

Nela111

baby, este taka mozno blba otazka, najma pre tie, co uz mate implantaty dlhsie: Mozete normalne spat na BRUCHU? Akoze VOBEC vam neprekazaju? Lebo normalne prsia sa tak "rozleju" do stran, ale implantaty skor stoja (su tvrdsie), nie? Alebo muz si na mna moze v pohode lahnut, nebolia/netlacia prsia? -)

Nela111

Ja mam 171 cm a 59 kg. Chcela by som tych 55. No kebyze mam vacsie prsia, tak mi je to sumi-fuk. Ja by som chcela take vacsie B az stredne velke C. (Nechcem velke, aby mi nezavadzali pri sporte, behani a tak.)

xexenka - fakt mas D-cka? Mne sa nezdaju male. Velke akurat. A push-upkou predsa vytlacis hocico, xixi.

Jeeminenku, ja ked pozeram na vase krasne urobene prsia, tak by som si dala hned! Dokelu.. Preco sa tak dlho caka u Cervena? V lete by to bola blbost si davat, ked su take neprijemne horucavy, myslim si. Aj tak tusim niekto spominal, ze ma terminy az na jesen?

Niekde som zachytila, ze pri reze pazuchou sa mozu poskodit lymfaticke uzliny.. Neviem v kolkych % pripadov, no clovek nikdy nevie. Mate o tom nejake info? Vam to Cerven hovoril, vedeli ste to? I ked predpokladam, ze skusenemu operaterovi by sa to nemalo stat.