Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

korki - zlate si to napisala! :-DD Ja by som tiez bola ovela spokojnejsia, keby som mala vacsie cici, a potom by aj rici mohla zostat aka je.. Ale takto..

korki

xexenka, ta jazvicka je sice trosku vidno este. ale to vraj dlho trva, a ked aj vybledne a bude ju trosku vidno, tak to mas pekne schovane pod pazuskou, takze super...
aj ja chcem jednoznacne rez pazuchov...
a to som bola este pred par mesiacmi uplne presvedcena, ze pazuchov nikdy

xexenka

Nela111

meriam 175cm
váha 65kg
takze stihlucka nie som :)))
ja to takto v oku nemam ako on, ale mozes si navrhnut ty sama. mna sa pytal a ja som povedala take C :) a nakoniec mam 75D a stale sa mi zdaju male :)

v pia na kontrole mi povedal ze jazvycka je pekna a ze bude blednut. ja si ju dako moc nevsimam, a teraz v zime to neviem posudit. ale nemyslim si, ze to bude vidno, ked uplne zbledne

korki

nela111, ja mam 175 a 70kg. a potrebujem sa dostat na minimalne 63 a menej. ale kedze mam podobny problem ako ty, ze chudnem zhora. ja som este len teraz zacala s nejakym miernym chudnutim a uz mam prepadnute lica ale zadok a nohy sa mi zdaju rovnake.
ja keby mam prsia, tak mi moja vaha nevadi, ale kedze mam len rici a cici nie, tak idem na opku, nech sa to dorovna. preto chcem dat este rici trosku dole dovtedy, aby to bolo sumerne. lebo 500ml asi neda... xixi

Nela111

xexenka - parada, tu jazvicku ti skoro ani nevidno. A to bude este blednut, ze? A ked si napriklad obliekas bundu, ze das paze od seba, tak ju vidno? respektivne normalne by si ju druhy clovek vsimol? alebo ked mas tielko?

Nela111

xexenka - a ty kolko merias a vazis? Lebo mne sa zdas vysoka, ale stihlucka (teda ovela stihlejsia ako som ja). Ja len tak uvazujem, ze kolko by navrhol mne..

xexenka

adelaide

ja som povodne ani nechcela velke, predsa len cely zivot (doteraz) som bola zvyknuta na tie malicke a zrazu sok, a velke. on povedal ze na moj hrudnik smelo 400ml- mne az oci vyskocili. tak ale bola som ticho, lebo on je odbornik a vedel co robi. ja som si to nevedela ani predstavit, a mala som dost stres. este povedal ze mozeme aj 410... ale to som uz zatrhla. tak ale teraz videl, ze sa da dat viac, teda on to aj povedal, ale telo asi neprijme, resp.sa tam nezmesti na 1.x tolko vela ml. takze niekedy v buducnosti.
ja som vysoka a celkovo velka :D tak preto posobia take male. ale vlastne mam byt spokojna, kedze som nechcela velke :)

Nela111

korki - ty chces schudnut 10 kg?? A aku mas vysku a vahu teraz? Ja sa uz par rokov neuspesne pokusam schudnut zo 5 kg.. Ale ak aj nieco schudnem, tak najprv z poprsia, a potom, ked to priberiem, tak samozrejme len na zadok, stehna, brucho. :-/

kleopatra4589

maria1113, barbora10, zuskas

Dakujem!! :)

Nela111

Ja som hned, povedala, ze chcem rez pazuchou, ale myslim, ze by mi to odporucil aj doktor. Ale pokial viem, Dr. Cerven robi aj ine rezy, ako cez pazuchu, tak myslim, ze pokial sa bude dat, mozes si vybrat.. ale ja osobne by som dala na jeho radu.

flow333

Wau, tak to si zareagovala odvazne, a ani sa necudujem ,ze vsetci v tichosti zavideli.. :) Neviem, ci by som sa ja dokazala takto priznat verejnosti :) U nas o tom dokonca ani doma nevie nikto, okrem mojej mamy :) A ja stale len pevne dufam, ze sa ma to nikto priamo neopyta.. aj ked casom k tomu urcite dojde, kedze kamosi mojho priatela mi nonstop cumia nejako pozoruhodne do vytrihu.. :)

adelaide

Tak sa ti to uz blizi :) Ja som tiez mala pred opkou na mysli kadeake rizika.. ale neboj, ked bues mat nove prska, tak ani nepomyslis na to, ze sa mohlo nieco stat.. :)