Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

flow, aj ja uz sa tesim, ako si budu ludia vsimat a ako budem na to reagovat. ako sa poznam, tak budem ludi zavadzat. ze vlastne pri mojej odpovedi nebudu si isty, ako to myslim, ci vazne, alebo nie.
mne len bude vadit, ze ked bude napr. leto, a ja v plavkach s deckami na kupku a ked tam budu aj moj otec a svokor, a ked sa mi tam budu pozerat, ze co, akoze oni budu vediet, ze sa nestal zazrak, ale bude mi toto neprijemne. pri cudzich mi to bude jedno, nech sa pozru...

korki

nela111, ano, to je aj moj pripad, ja idem na konzultacku vo feb. ale opka bude az o pol roka a planujem samozrejme schudnut este nejakych do 10kg, to znamena, ze sama mu navrhnem este asi mesiac pred opkou nejaku konzultacku...

Nela111

Viete mi povedat - ak je medzi konzultaciou a OP povedzme pol roka, a baba medzitym schudne cca 5 kg, a teda sa to prejavi aj na prsiach, asi je potrebna dalsia konzultacia, ze? aby sa zohladnil aktualny (zmeneny) stav.. No a potom ako dlho dopredu (pred OP) oni objednavaju implantaty?

korki

maria, adelaine, odpocitavam s vami... normalne sa uz tesim aj na vas, ked uz to budete mat za sebou. ja idem este len 11. 2. na konzultacku a uz aj na to sa tesim, ako male deco...

korki

jajka, aj ja som od 18 tuzila po prskach. lebo som dufala, ze do 18 mi nejake narastu. a musela som to vydrzat az doteraz, cakat. ale nie kvoli rodicom.
drzim palce, aby sa rodicia zlutovali a podporili ta...

korki

maria, ja tak uvazujem, podla toho, co tu uz babenky popisali, ze tych 400ml mi hadam da. ale neviem, ci sa zmesti. lebo ja mam dost siroky hrudnik, celkovo som taka velka baba. tak budem dufat, ze aspon tych 400.

Jajka11892

Joooj kočky ako vám závidím... ja chcem ísť tiež na plastiku ale rodičia mi to zatrhli, že mám len 18 :D ale aj ja sa toho raz dožijem a pôjdem si dať zväčšiť prsia. :)