adelaide
Ja si uz uzivam uplne vsetko ako so svojimi.. len pri tom sexe si este trosicku davam pozor.. lebo keby si na mna lahol moj dvakrat taky tazky chlap ako som ja plnou vahou, tak neviem, ci by to tie silikony prezili :) Ale inac ani nevnimam, ze som niekedy na nejakej operacii bola.. su akoby uplne moje ... :) Az na to, ze mi raz chlap s radostou povedal, ze to je akoby mal v posteli inu zenu.. :) Tak som sa zarazila.. ze ci to sa tym mojim prsiam tesi...alebo tej ´inej´ zene...hmm hmm . :)Takze sa naoaj nemusis nicoh obavat.. :) a ty mas kolko vlastne do opky??
a myslim, ze je uplne jedno co si so sebou vezmes na kloniku.. Ja som si nabalila plny ruksak.. a nakoniec som nevyuzila uplne nic, okrem papuciek, ktore om puzila cestou na wc... Spala som len v tej poprsenke, gatkach a ponozkach, pricom som mala obviazane nohy... Jest som nejedla nic, lebo ma akosi presiel hlad a bala som sa, ze budem vracat od tej narkozy.. a na nieco take, ze umyt si zuby alebo neviem co som v tej chvili ani nemyslela... takze tym, co si vezmes sa naozaj netrap..qj keby si nieco zabudla, v tej chvili ti to chybat nebude :)
Flow333
To s tou Judinyovou je fakt dobry napad.. :D A inac, poznam ten pocit, ked si mozes konecne kupitco chces, lebo do toho mas aj co vlozit :)Ja som sice aj vtedy nosila svoj povodny satnik..az na to, ze to nevyzeralo tak povabne :) A zopar triciek co som si kupovala v lete, taks tym.. ze ,ked raz budem mat vacsie prska´.. :)