Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

kleopatra ja 12 dni..buducu sobotu.

cheri :o) s tou lolou. a jasne zas ked netreba oblbovak tak naco.

no ved ani sa mi nechce tam ist na 7:45 tym padom..kedy vlastne doktor zacinal operovat? tak dojdem na 8:00..urcite sa nic nestane..nie..

Cheri39

adelaide, ruka v sadre, až 24.1. mi to majú dať dole, tak sa uvidí...ešte rehabil. - pre mňa je to celá večnosť, bez pravej ruky...
a s tou náladovkou, my sme si s lolou aj pýtali, ale odpoveď, že "a načo dievčatá?" tak sme sklapli,
a bolo jedno, kedy ráno prídeš, lekár si to sám zadelil, kto kedy pôjde, ja som išla až po lole, okolo obeda, ale dovtedy sme si dodávali odvahu, pozerali telku, prešlo to rýchlo...
a potom priviezli lolu a tá v polospánku v dobrej nálade vykrikovala, že jej je super a môže ísť aj tancovať, a že to nič nie je... zlatá bola, ale je pravda, že tá eufória jej dlho nevydržala...

kleopatra4589

adelaide

Ja si uz uzivam uplne vsetko ako so svojimi.. len pri tom sexe si este trosicku davam pozor.. lebo keby si na mna lahol moj dvakrat taky tazky chlap ako som ja plnou vahou, tak neviem, ci by to tie silikony prezili :) Ale inac ani nevnimam, ze som niekedy na nejakej operacii bola.. su akoby uplne moje ... :) Az na to, ze mi raz chlap s radostou povedal, ze to je akoby mal v posteli inu zenu.. :) Tak som sa zarazila.. ze ci to sa tym mojim prsiam tesi...alebo tej ´inej´ zene...hmm hmm . :)Takze sa naoaj nemusis nicoh obavat.. :) a ty mas kolko vlastne do opky??

a myslim, ze je uplne jedno co si so sebou vezmes na kloniku.. Ja som si nabalila plny ruksak.. a nakoniec som nevyuzila uplne nic, okrem papuciek, ktore om puzila cestou na wc... Spala som len v tej poprsenke, gatkach a ponozkach, pricom som mala obviazane nohy... Jest som nejedla nic, lebo ma akosi presiel hlad a bala som sa, ze budem vracat od tej narkozy.. a na nieco take, ze umyt si zuby alebo neviem co som v tej chvili ani nemyslela... takze tym, co si vezmes sa naozaj netrap..qj keby si nieco zabudla, v tej chvili ti to chybat nebude :)

Flow333

To s tou Judinyovou je fakt dobry napad.. :D A inac, poznam ten pocit, ked si mozes konecne kupitco chces, lebo do toho mas aj co vlozit :)Ja som sice aj vtedy nosila svoj povodny satnik..az na to, ze to nevyzeralo tak povabne :) A zopar triciek co som si kupovala v lete, taks tym.. ze ,ked raz budem mat vacsie prska´.. :)

adelaide

CHERI - ahooooj . ako ruka? uz lepsie?
dakujem pekne aj tebe...
no vidis to..ziadnu oblbovacku...a cize niektora tam cakala aj 5 hodin kym pride na rad? ja idem na 7:45 rano.ale niekto spominal ze neznamena ked ma maju prvu objednanu ze aj pojdem prva..ci ako to bolo?
a v noci ste spali len v tej podprde pod perinou? vyspali ste sa tu prvu noc na klinike?

zuzkas

takže cheri ti to popísala ako to je v pk a ja som to napísala pre máriu ako to je v bb:-)nás kreslil dr. ráno na izbe.

Cheri39

ahojte, adelaide, do PK som si brala pyžamo, prezuvky, toal. potreby - stačí zubná pasta a kefka, colu a čok. tyčinku, iné nepotrebuješ, po opke nehrozilo žiadne česanie a už vôbec nie nejaké makeupovanie...
náladovku nám nedávali, aj keď ja som rátala, že ma ňou otrtúlia a bude mi všetko jedno...
nebolo... dostali sme také veľké modré plášte - jednorazovky, v tom sme išli aj na sálu... ešte predtým prišiel lekár na izbu, počmáral nás, pokecali sme a potom už nás po jednom brali...
a tiež som si nechala moje teplučké, huňaté ponožky a mohli sme mať aj nohavičky - super set... :-)
hlavne choď v niečom na zapínanie vpredu, lebo cez hlavu nič neoblečieš...

adelaide

zuzka dakujem pekne!!
ano maria aj ja planujem tenisky teplaky mikina..ja uz teraznakupujem mikiny hore objemnejsie..uz na to myslim :o)
moj muz dnes na mna pozera ze "toje sila ako sa ty mozes tak tesit"...ja ze "bodaj by ne po 18 rokov od ukoncenia vyvyni budem mat prsiaaaaaaaa!!!!"

zuzkas

takže ja som mala papuče,uteráčik,kefku,pastu,hrebeň/ale aj tak sa nebudte vedieť učesať:-)/colu,sladkosť...a po opke keď vám bude zima,tak vám dajú ešte jeden paplón/aj ja som bola zmrznutá/.