Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maxim3113

cheri
ozaj a ty si mala rez pod prsom alebo pod pazuchou?? este to riadne bolo druhy den ked si isla domov co?? sestricka mi vravela ze kedze bede rez pod prsom nebude to az tak boliet ...ty si sa rychlo zotavila?? no ja som bola do teraz uplne v pohode a teraz 3 tyzdne pred opkou mam trochu strach aby vsetko dobre dopadlo mam totiz rocnu dcerku

maxim3113

cheri
a ten mesiac sa rata potom od toho vyberania stichov??
no to s tym manzelom to je tak ze ja som u mojem mamy na slovensku a ide domov do rakuska ..bude mu ich musiet nejako ukazat aby sa vobec po mna vratil ;-)

Cheri39

maxim, úplne prvýkrát bez podprdy som si ich videla ráno po opke na preväze... potom ich zabalia do podprdy a nemala by si vybalovať... ale ja som si ich asi po troch dňoch na pár sekúnd veľmi opatrne - úplne sa mi triasli ruky, rozbalila a kukla... potom vlastne až keď vyberajú štichy po 10 dňoch, to už sa môžeš aj osprchovať a oprať si konečne tú podprdu...
inak, asi by som sa, byť tebou, opýtala, či môže byť aj manžel pri preväze, nech si ich pozrie, nemal by byť s tým problém..bude sa aspoň viac ponáhľať späť domov :-)
po štichoch je ďalšia kontrola po mesiaci
a keď je všetko o.k. potom až po roku.

maxim3113

baby ako to prebieha po opke?? kedy ste si vydeli prvy krat prsia?? este ich prevezuju pred odchode domov?? dufam ze nam ich ukazu ked ma pride manzel vyzdvihnut do nemocnici lebo potom sa nebudeme nejaky cas vydiet ;-) a ako je to s tymi kontrolami?? ze na 10 den vyberanie stehov a potom ?? dalsia kontrola o mesiac alebo ako??dakujem
ozaj chysta sa este niekto na opku 9.2. k cervenovi do bb??

Cheri39

adelaide, on to tak striedal s tými viečkami, bola som štvtá alebo piata? fakt neviem, a ráno sme tam boli s lolou prvé...posledná bola tuším taká 15-kilová babenka, taká drobná, bola aj u nás na izbe... tú keď viezli zo sály, vykrikovala, že jej je to málo a že o chvíľu ju majú naspäť...

Cheri39

adelaide, keď som mala tak týždeň pred opkou, tak aj môj muž začal, že a načo ti to vlastne bude, že jemu sa páčia také, aké sú, ... no fakt mi v tom mojom psych. rozpoložení, čo som prežívala iné ani nechýbalo, všetko som už mala vybavené, už som si odsr.la litánie u obvodnej u internistky aj u gynekolog. a on takto... a teraz sa z nich vytešuje odušu, dokonca mi hlási, ako postupuje mäknutie prsiek, darmo, má to v ruke...:-)

adelaide

cheri . ty kokoooos :oDDDD ze pasova vyroba sa tu valam
7X ??? kolkata si isla ty?
dobre tak nebudem hned rano stresovat..staci na 8:00.....

kleopatra no vidis to..ze na bruchu..si neviem ani predstavit..inak ja na bruchu nespim nikdy nikdy...cize mne to je asi jedno..skor chrbat a bok. je to divne ale ja fakt najlepsie zaspim na chrbate. a ruky zlozm jak v truhle..to mam uz asi nejaku deformaciu odkedy sa tlacim v posteli stale s nejakym dietatom tak setrim miesto.

Cheri39

adelaide, jasné, že ti stačí aj na 8,00, aj tak ešte sestrička behala po izbách s papiermi, začali operovať možno už bolo aj 9,00, išlo to až do večera, 7 x prsia a neviem koľko x viečka... pásová výroba... :-)

Cheri39

a ešte - na spanie som mala pyžamové nohavice a na tú podprdu som si dala moje pyžamo, také ľahké, na zaväzovanie, ale možno ti bude stačiť len spodok...

kleopatra4589

Inac, dievcata, toto tu raz padlo.. ale tie co ste po opke, ako je to u vas s lezanim/ spavanim na bruchu?? Ja som 2 mesiace po.. a asi pred dvoma tyzdnami som sa prichytila pri tom, ako spim na bruchu- to bol teda riadny sok pre mna. Aj ked neviem preco som taka nachylna na to, ked doktor mi povedal uz pred mesiacom, ze kludne mozem na prsiach spavat.. no bojim sa.

Problem je v tom, ze by som chcela ist na masaz.. lebo som nasla neskutocne super vyhodnu ponuku, tak ma napadlo, ze kupim sebe aj priatelovi prekvapenie na valentina :) Ale bojim sa, ci tam vydrzim lezat na bruhu 60 min.. ?? hm??

A vramci masaze take bankovanie je v pohode so silikonmmi?? Pre istotu sa pytam, kedze infrasauny, kryomasa a podobne procedury by sa absolvovat nemali..