Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

maxim, vo štvrtok mám interné vyšetrenie a sestrička povedala, že okrem krvných výsledkov musím mať aj rng pľúc, snažila som sa jej vysvetliť, že to nepotrebujem, že to nemám písané v papieroch z Novamedu ale márne. Tak som bola dnes za obvodnou, aby mi dala žiadanku na rng.

maxim3113

maria no super tak som ti ulahsila pisanie ;-) ozaj a ake snimky si ty potrebovala??ja som bola na predoperacnom ale nijake snimky nikto odo mna neziadal..a na mamografii som bola kocom maja 2010 takze to by malo stacit

maria1113

maxim, máš pravdu, aj mňa zaujímajú tieto veci, aspoň sa už nemusím pýtať, urobila si to za mňa.
Adelaide, už som doma, bola som na rng, zajtra budú snímky. Ty máš kedy výsledky krvi?

maxim3113

cheri
a aku mas znacku silikonu?? mne najprv navrhol eurosilicony a potom sme nakoniec rozhodli ze bude nagor ze su mäksie a trochu lehsie ale myslim ze nejaky rozdiel tam nebude..
no a tesim sa velmi lebo po kojeni su moje prsia uplne prec je to vlastne ovisnuty sval ktory sa uz neda ani pusch upkou zodvihnut takze ine mi nic nezostava

Cheri39

maxim, mne zo siklienky poslali do PK obidve veľkosti, ale dr. nakoniec rozhodol, že lepšie budú 400, a mal pravdu... som veľmi spokojná, sú úplne prirodzené, mäkučké
máš sa na čo tešiť...

maxim3113

cheri nevadi som myslela ze Maria ma podobny problem ako ja :-) no uz len dufam ze to dobre dopadne..no ja si pamätam ked si sa ty chystala na opku este sme tu diskotuvali aku velkost tak ty si si dala nakoniec tie 410 co?? na ja mam 375 anatomi tak dufam ze budu stacit..mas ich inak krasne pozerala som v galerke mozes byt nadmieru spokojna ;-)

Cheri39

maria, viem čo prežívaš, ja som mala nenormálny strach, posledné dni som ani jesť poriadne nemohla, hrča v žalúdku... no des, mám dve deti - 15 a 10, keď som ráno odchádzala, ani rozprávať som nemohla, plač na krajíčku...
a keď ma prebrali, tak som anesteziologovi so slzami v očiach ďakovala, že som späť...

Cheri39

maxim 16.11. mi vyberali štichy a ďalšia kontrola bola 12.12.
rez som mala pazuchou, pri preväze mi ešte dali tabletku od bolesti na cestu, ale už som si ju ani nedala, lebo mi bolo zle od žalúdka z narkózy, a keď som prišla domon, poobede som si dala kvapky tramabene 1 dávku a viac nič, ani ďalšie dni... nemala som až také hrozné bolesti, bol to skôr taký silný tlak, a prsia ma boleli hlavne pri vstávaní, ako keď sa nalievajú mliekom, ale dá sa to vydržať,
ruky som dvíhala len veľmi opatrne, aby to nebolelo
nič nepreháňaj ani nerob nasilu, daj tomu čas, bolesti postupne prejdú a dá sa to do normálu, uvidíš...
a manželovi ich teda za každú cenu ukáž...
možno ani neodcestuje...:-)
aj môj musel ísť do zahr. tri dni po mojej opke, to som si už začínala posmrdkávať spod pazuchy, lebo sa nesmie sprchovať a keď sa vrátil, už som mala povolenú sprchu, takže to najhoršie ho obišlo...