Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

takk znova: cheri tu babu si pamatam tu 15 kilovu. strasne chrda
jej sa tusim malilo uz za "triezva"..davali jej 375 ja si pamatam...ato budem take bludy nejake aj ja vykriukovat?ale nebude si to pamatat ze? to mi personal bude rozpravat ci spolubavyjuca hej..heheeee

zuzkas

tak prvé 4 dni po opke boli strašné u mňa.ja som bola stále na tbl a kvapkách,už som bola ako narkoman:-)bolel ma stršne chrbát,mala som tlaky v hrudníku pri vstávani,ako každá a spávala som v polosede,takže som bola ako mrtvola,ale každým dňom to bolo lelpšie a lepšie!takže o teba bude postarané a to treba,aby si mala kľud a nič neprenášala.

maxim3113

zuzkas
no ja zijem v rakusku som tu uz 6 rokov vidata a cela rodina na slovensku muz stale v robote sice tu mam kamosky ale tiez sa nemozme stretavat kazdy den .. no ja som na materskej od septembra 2010 mam len jednu dcerku.na a manzel ma odvezie na slovensko k nasim a ostane s malou ked budem v noci v nemocnici a potom musi domov a naspät do prace. ale nastasie sa postara mama ona byva v dome s bratom,svagrinou a 9 rocnou neterou takze mala bude mat o zabavu postarane a po stehoch pojde mama zase ku nam takze dufam ze to zvladneme ;-) a ty si sa ako citile prve dni po opke?? bolelo co??

zuzkas

maxim môj mal v čase opky presne 2 roky a tiež je taký môj maznáčik a ešte aj on bol čerstvo po vyberaní oboch mandiel,takže bol taký cecok.je na mňa veľmi naviazaný,lebo muž je stále v robote,dcéra má školu,krúžky a babky nejak majú svoje starosti.manžel si zobral 2 týždne dovolenku a potom som to už zvládla,dalo sa..neboj!takže aj tebe už doma šibe,ako mne?ja som doma skoro 3 roky už,lebo ja som mala celé tehotenstvo rizikové,takže buď som ležala doma,alebo v nemocnici.nemám sa s kým porozprávať,všetky kamošky chodia do roboty,popritom niektoré študujú a už mi nejak nepostačuje len malého slovník:-(dokola:piť,cikať,kakavko,prestaň,vôbec a hafanovi fuj to!vie už aj viac slovíčok,ale toto je jeho obľúbené:-)ty má jedno dieťa a muž tiež je stále v práci?

maxim3113

zuzkas
jee ty mi hovoris z duse :-) ja mam 14 mesacnu dcerku a tiez som len doma takze ta uplne chapem. ja mam zase stres ze ci to vydrzi vobec ked ju zrazu nebudem moct dvihat ani nejako stiskat ale mama mi nastastie pomoze.. a tvoje dietatko ma kolko?? a ako si to zvladala?? mala je dost na mna naviazane sme spolu non stop ale dufam ze to zvladnem

maxim3113

maria no a to im je uz na co ked si to v novamede nevyzaduju ale na skodu ti to urcite nebude.ja som bola minulu stredu na predoperacnom a isla som hned do novamedu tak tak mi spravili krvne testy aj z prsta mi brali a ekg a bolo o dve hodky som mala vysledky hotove a platila som 42 euro.ozaj a kedy mas opku?? ja mam 9.2. v bb mozno sa stretneme ;-)

zuzkas

baby normálne vám závidím ten zhon pred opkou:-(som rada,že mám už prská,ale momentálne mi šibe z toho,že som vkuse doma zavretá s malým,takže by bodlo nejaké vzrúšo...išla by som už do roboty,ale ešte skoro rok musím počkať:-(už ma to nebaví,už potrebujem ísť medzi ľudí,do kolektívu.už nemám ani slovnú zásobu:-(