Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

lola tak o tej mi muž hovoril,že je nejaká divoká a on bol taký trošku starší myslím a ona bola taká mladá žaba.

lola 19

zuzi, úplne mi píšeš z duše. Ja tiež som už dlho doma na materskej..tiež sú všetci v práci aj kamošky..stále som len s malou a psom. Tiež som sa prichytila, že im ten predoperačný zhon závidím :), že sa majú na čo tešiť..my už sme si svoj sen splnili.. cheri, tak som sa pobavila, čo si písala o mne po opke :) Inak ja som tú chudú babenku stretla na kontrole v pk, hovorila, že pojde na reopku, že sú malé. a bolo jej veeelmi veselo! určite si ju videla aj ty zuzka, bola tam aj s priatelom a sedeli pod telkou.

zuzkas

adelaide tak to by som už psychicky a asi ani fyzicky nezvládla takto 3 detičky a takú dlhú dobu na materskej!ty musíš mať doma teda veselo a hlavne keď sa bijú o hračky:-)vy ste plánovali takto 3 detičky,či sa pošťastilo niektoré?

bianca003

sloniik
tak už zajtra .... :))) držím palce nech máš rýchlo po a aby to bolo všetko OK. A nezabudni nás informovať o svojich pocitoch po .-)

adelaide

takze saa minechceani naspat..ale medzi ludi sa mi jasne ze chce..uz nech ti mpji podrastu lebo stale vidim ako ma potrebuju a preto je to take tazke..

maria vysledky budu o tyzden v pondelok a zaroven EKG a co treba..neviem tlak? a co este...to interne predoperacne..ty uz buduci utorok !!!!

adelaide

a maxim a zuzka: ja som na materskej podrzte sa od aprila 2005..odvtedy rodim kazdy druhy rok jednodieta...cize uz ich mam 3..a uz som aj dorodila . no tiez mi svihoce ale robila som si VŠ..to trvalo 5 rokov..skoncila som minuly ro v maji..cize si uzivam akoze posledny rok s mmalou..mam dceru po 2 synoch...ale dnes somm pozerala len tak zbezne ake su ponuky kvoli praci a uf..az mi bolo zle..takze vam aj zavidim z ev y sa hrniete do prace..ja neviem ani prakticky ako to budem zvladat pri 3 krpcoch a plny uvazok uz vobec nie...tak budem hladat...do mojej byvalej firmy sa vratit mozem ale tam robi aj muz a staci ked ho stretavam doma..a tam na 6 hodin ma asi nevezmu..