Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

adelaide ty ides do PK 29.1 ? tak to sa mozno uvidime :-) ja mam kontrolu 30.1 o 9.00, ked teba budu prepustat
juuuj, tesim sa aj za teba , presne ako baby pisu aj mne chyba ta predoperacna euforia :-)
inak mne bilo po prebudeni z narkozy hrooooozne zima, dva paplony som si vypytala, sestricka bola perfektna, stale chodila a prikryvala a odkryvala a prikryvala....
ale hladna som bola strasne, kamoska mi priniesla bagetu a celu som ju zjedla, tak mi uz nedali veceru, aby mi nebolo zle..
inac dnes som bola prvy den v novej praci, kde nikto nevie, ze mam silikony, uplne mi to vyhovuje, nemusim vypinat hrud,ako pred znamymi, ktori cakali, ze zo mna bude pamela.. inak aj mne sa malia tie moje prska, snad v lete v tielkach nebudem mat ten pocit..

adelaide

lia jasne :o)
dieta islo presne tym otvorom akym to ilustruju v knihe o materstve :o))
Tomu hovorim sila co dokaze telo vyprodukovat za bolest.

emi pocula som od cervenovej sestricky ze robili prsia aj tazkej alergicke..aj tazkej diabeticke..cize treba s doktorom...

kozicka no toto.:o) no presne..uvidis! a moze byt fakt len rad..

kozicka

lia

skor sa dost bojim toho ze mame vela spolocnych znamich a nechcem aby o to niekto sa dozvedel
Ale tak uvidime, ako hovoris, volny priebeh, zatial sa mi dari oddalovat onu chvilu uspesne :-)))

Lia86

Kozicka,

Ja by som na tvojom mieste nechala tomu volny priebeh, nic neoddalovala, ani nemala z toho mindraky. Co ma prist pride a tvoj novy objav moze byt z tvojich prsiek len a len happy:)A ak mu to vysvetlis, ze si po opke a sa este hoja, urcite to pochopi...

kozicka

baby ako ste to oznamili chlapovi, ked uz ste to mali a on nevedel ze to mate? Rysuje sa mi vztah a popravde mu to velmi hovorit nechcem a aj oddalujem intimnosti, bo kedze su este dost tvrde sa bojim ze aby sa mu to nesprotivilo. Neviem ci mu povedat ze to mam preto ze som mala mindraky, alebo ci skratka pockat kym nezmaknu uplne a nasledne.

adelaide

ta baba hovorila ze su male ? ty kokso ona mala 43 kil realne..ja si to pamatam..a 375 bolomalo? vy ste to videli? teda jej vystrih.

adelaide

zuzka ta skola ma zachranila...to som mala pocit ze sa nieco deje zmysluplne a dalo mi to dost zabrat.
inak planovala som prve a to druhe som sa tesila ze prislo s2rocnym odstrupom aleto tretie bolklinec po hlave..vsak ta mala nasa mala aj nahnuty osud ..ale nielen ze ja by som ju chcela "odprasit"..ale je to nadlhsie..proste mi povedali ze zomrelo ze mam ist na kyretaz a uz ma isli dat do narkozy a ze este kontrolny ultrazvuk si urobia a ze vidia akciu srdca..tak sprosto povedane uz som sa aj zmierila s tym ze nebude , pomaly aj potesila..ze vsak co mame 2 zdrave deti..a chceli ma nechat lezat v nemocnic ze vysoko rizikoveee ze potratim urcite, odisla som an reverz domov, nakoniec som si povedala ze necham to na osud a dcera sa narodila uplne zdrava tyzden po termine divoko cigansky za hodinu a pol bez epiduralky(nestihli sme) a vazila 4400. a teraz ju samozrejme zboznujume.a som rada ze ot tak dopadlo.
ale tak pakaren to je poriadna. a to sme v 2izbovom byte. no nechcela som pisat a cely roman hned. sorac.

emi811990

BRU- dala by si mi prosím kontakt na pána Dr. Zachara bo som našla na nete nejaké č ale na to som sa nedovolala.....Dakujem. Už si bola na konzultačke uňho??