Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

Nelina27 – co ti povedal Cerven ohladom terminov, ak si mu volala (ako si vcera pisala)?

Kleopatra4589 – diky, ze si napisala ohladom spania na bruchu. To ma zaujimalo.. Ani nie, ze ci doktor dovoli, ale ze ci Vam silikony nezavadzaju, ked lezite na bruchu.. (predsa len, „nerozleju“ sa ako normalne prsia) -))

Inak, som netusila, ze to je taka „pasova vyroba“ ako ste pisali, xixi.. Sa doktor namaka...

Flow333

Lenkea
preco? Ved galerku mozme pozerat Len my? Ci je tu nejaka exkamoska? Ak nechces Nedavaj ale viacere by sa rady pozreli. Mail mam michaela.kovacs@Yahoo.com

lenkea

flow, stale vaham dat tie fotky, ale kvoli tomu, ze nechcem,aby sa tam objavili pod mojim nickom, skor ti mozem poslat na mail, ked chces :-)