Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

Nela111
tak dnes som telefonovala s doktorom, vezme ma na konzultacku v PK cez vikend ... som zvedava co mi povie a aku cenu vyrata, ta BA a okolie sa mi zda o dost drahsie ako BB a ine mesta zapadne od nas:-) ak by bol cenovy rozdiel velky, som asi ochotna cestovat aj do BB, ale len ak by mi dali nejaky skorsi termin, pol roka uz nevydrzim cakat ked som sa rozhodla

adelaide tak uz sa ti to blizi, budeme na teba mysliet, urcite to dobre dopadne a budes sa vytesovat a my zavidiet, v dobrom:-)

lenkea

zonda, mam 300 okruhle vysoky profil, pod prsiami 67 cm,vyska 164 cm, predtym takmer nulky.. akoze mam podprsenku 70C, su pekne, ale obcas mi fakt pridu male .. :-( ale zas je pravda, ze mensie vyzeraju dost velke, ked si dam obtiahnute tricko, ale velke neschovas ani do mikiny :-) je fakt treba si ujasnit, ci chcem byt prsana alebo zena, ktora ma normalne prsia...mne tiez dr nechcel dat viac, tak sa tym aj utesujem, ze aj tak by sa mi tam viac nevmestilo.. ale napr taka kleopatra ma 300 a ma ich boooombovo velkeee.. ja neviem, na kazdej inak..

lenkea

nela neviem preco, ale nechce mi to poslat..
adelaide mozno ze ju poznam z videnia, pamatam si vsetky baby, co boli na op v ten den, ako ja..

zonda

Lenkea,

nevidela som sice foto, ale ak sa smiem spytat, kolko mas ml, ked ti pridu male? A kolko mas cm hrudnik pod prsiami? Mne Dr. odsuhlasil 300 ml ako maximum, lebo mam uzky hrudnik, malo tuku, koze, ale chvilami ked to tu citam, mam strach, ze budu male :-))

Flow333

Lenkea
máš ich ozaj super. Pekne akurát k postave. Inak aj mne sa malili ale už sa mi zdá že väčšie by boli moc.

adelaide

lenkea no super. tak sa mozno uvidime. jedna kamoska tam uz ide na 9tu na kontrolu...
aj ja chce foto prosiiimm adelaide812@gmail.com diiiiki pa