Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

nelina dakujem... :o)
lenkea mail dosiel aj s textom ale foto ziadna...teda pisala si ze nemas foto..ale aspon to co si poslala babam...

baby treba si dobre rozmysliet ze co..ja som sa strasne bala ze nechcem velke prisa a fakt sa zacinam bat ci budu dost. flow si ma statocne nainfikovala :o)
stale len pocuvam uplne vsetky doteraz MALEEE MALEEE MALEEE ...:) tak sa z toho poucte tieco vas caka konzultacka !!

zonda

Nela111 - ja mam sice uzucky hrudnik, ale sirsie boky, preto chcem stredny, nie vysoky profil, aby sa mi hrudnik rozsiril.

Nelina 27 - IEM v PK si kazda objednava implantaty sama a tym padom sa aj platia zvlast a vopred. Operacia sa plati az rano pred

Nela111

ako tak citam vase miery -) tak to fakt ma kazda ine rozlozenie.. Lebo ja mam 171 cm, 59 kg, pod prsiami asi 76 cm a cez 83 cm. Ktovie co by navrhol mne?!

Nelina27

dievcata to si same objednavate implantaty??? som myslela ze ja zaplatim jednu sumu a o vsetko sa postaraju oni... ci sa mylim? tusim takto to funguje v Interkliniku, bez starosti

Nela111

lenkea - mail dosiel, dakujeem. Mas ich velmi pekne! Akurat velke, aj k tvojej stihlej postave. Robil cez pazuchy, ze? Po 3 tyzdnoch si sa uz normalne hybala?

Nelina27

lenkea ked mas pod prsiami len 67 cm som zvedava co navrhne doktor mne, fakt tie prsia na kazdom inak vyzeraju... ja mam pod prsiami az 80 cm ale inak 55 kg a 170cm... ja zase nechcem velke, skor take prirodzenejsie nech na kazdeho nekricia....

zonda

Lenkea - dakujem za info. Ja mam 70 cm pod prsiami, ale vyska 177, no som prilis chuda, tak verim ze 300 nebude malo. Jediny rozdiel, davam si stredny profil, tak tie mozno budu posobit menej vypuklo :-)

Ozaj dievcata, kedy najneskor treba v siklienke objednat implantaty? Sestricka mi povedala ze az po absolvovani predoperacneho (ktore nema byt starsie ako mesiac pred OP), ale niektorym sa vam to vysetrenie taha aj tyzden, tak sa bojim ze potom prsia nestihnu za 2-3 tyzdne prist :-) aku mate skusenost? (hovorim o znacke eurosilicon a operacii v PK) Dakujem

zonda

Lenkea - dakujem za info. Ja mam 70 cm pod prsiami, ale vyska 177, no som prilis chuda, tak verim ze 300 nebude malo. Jediny rozdiel, davam si stredny profil, tak tie mozno budu posobit menej vypuklo :-)

Ozaj dievcata, kedy najneskor treba v siklienke objednat implantaty? Sestricka mi povedala ze az po absolvovani predoperacneho (ktore nema byt starsie ako mesiac pred OP), ale niektorym sa vam to vysetrenie taha aj tyzden, tak sa bojim ze potom prsia nestihnu za 2-3 tyzdne prist :-) aku mate skusenost? (hovorim o znacke eurosilicon a operacii v PK) Dakujem