Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

maria tak o tyzden uz budes prsatica...posledny vikend bez prs..
no mne povedal ked ma videl ze "od 350 do 400"...a potom dumal a mojim povbudenim sme to uzavreli na 400 ze budu viac pri sebe..
ale nhovoril take ako inym babam ze "VY MATE HRUDNIK NA MINIMALNE 400" a podobne..tak neviem..tebe ako navrhoval?
baby on to ma uz neskutocnr fakt ako na pase..cize aj on sa moze asi seknut..asi fakt aj my trochu mmusime vediet ze co chceme..aj ked keby som nedala repete tej konzultacie idem domov s 300 strednym proifilom a to by bolo stopro malo..takze vidis to..fakt neviem uz..teda ci nechat vsetko na doktrora alebo mu do toho kecat

zuzkas

včera ma muž fotil,že konečne pošlem fotky po 3 mesiacoch,ale nakoniec som ich všetky zmazala.už od začiatku sa mi zdalo,že pravé prsko mám trošku nižšie a do boku,ale ako odpuchli a usadili sa,tak sú síce v rovnakej výške,ale pravé je stále do boku a ja si to vidím aj v tričku.muž mi vraví,že vymýšla,že mám byť spookojná,ale podľa mňa to nieje ok:-(

kleopatra4589

flow333

Tak neviem... ja som zatial dva mesiace po a zda sa mi, ze uz mi co to vystupili... to pozorujem len podla toho, ze po opke som mala to lave dost opuchnute..ale to prave mi prislo dost ´scvrknute´ :) a teraz akoby nabehlo dopredu :) Ale, ze vraj 3 mesiace po opke sa prsia menia..tak dufam, ze mi este vyjdu trosku :)

Inac, moje prsicka uz tak zmakkli, ze uz by ani viac nemuseli.. dufam, ze budu viac pevnejsie ako ovisat :)

Inac, vcera som spozorovala zaujimavy jav :) Ked si lahnem dajme tomu na lavy bok, tak na pravom prsu citim na pravej strane take zvlastne mriezky.. a naopak.. :) Neviem, ci chapete.. mate to tak niekto podobne?? Mozno je to aj normalne.. ale nikdy predtym som tam nic take nemala.. mozno aj preto, ze nikdy predtym som nemala takmer ziadne prsia...:)hmmm

maria1113

adelaide, tak od dnes za týždeň, už konečne. Tebe navrhol dr. Červeň hneď 400ml, alebo ti dal na výber z dvoch veľkostí?

Flow333

Kleopatra
oni kedy tak vystupujú tie prska?

Adelaide
statočne nainfikovana!!!!! Neboj. Keď das max. Nebudú malé. Ja nemám max. To by sa na 1x nedalo

kleopatra4589

lenkea

A ty si ako dlho po opke?? Ja mam tiez 300 ml.. sice som trosku nizsia...ale tie moje sa mi vobec male nezdaju.. Ony ked ti vystupia, tak budes spokojna.. :)

Nelina27

aha, tak to je dobra cena
pritom viem ze jezovita tam pyta za silikony ovela viac a robia v jednom centre... divne

idem tuto nedelu

Nelina27

no ved budem mudrejsia po konzultacke, uz sa neviem dockat...
nieco ine sa uz neplati navyse, napr. narkoza, pobyt na klinike atd?