Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

adelaide, ja som zatiaľ v pohode, ja viem, tiež mi to nerobí dobre, keď vidím, že ako to môže dopadnúť, ale ani náhodou ma to neodradí a necúvnem, musí to dobre dopadnúť a hotovo.

adelaide

maria aj mne hovoril 100..alebo 99..no teraz mam 88 tak plus 10 cm..no uvidime !!sama som zvedava! ako a citis? ja mam nejaku blbu fazu ..fuj..no zacinam byt aka pochybovacna..

maria1113

adelaide, koľko by si mala mať potom cez prsia , povedal ti? Ja by som mala mať 100cm. Znie to veľa, ale ja verím, že sa rozlejú tam , kde sa majú a nebudú moc veľké

adelaide

zuzka 250 ti dal skusat? kokso...a nakoniec ze 350. este ze si sa ozvala..no ktovie ako je to u mna s maximom ale verim ze 400 budu akurat a ked aj male nech su aspon pekne...netrap sa mmozno sa to este spravi! ci nie?

martinka54

zuzkas
pošli tie fotky, ved to je super, ze posielame aj take co sa nevydarilo na 100%. ja som tiez nechcela najprv posielat, aby to druhe baby neodradilo, ale ved nech kazda vidi, co sa moze stat, ked to nevyjde :-)

danka 0

Mondan
dr ti už niečo odpísal na tvoj problém?
Torok1
už maš určite po operácii potom napíš tvoje pocity... ako sa ti pozdava dr. a v ten deň keď operoval teba operoval ešte niekoho iného?

zuzkas

hm,nedala som ich lebo som z toho dostala nervy,taká sklamaná som ostala,lebo ja si to takto vidím,že niesu také pekné,ako má napr.barborka,alebo kleopatra,ale na tých fotkách to bolo strašne vidieť.muž mi povedal,že som trúba,že načo ma fotil:-(aj sme sa kvôli tomu trochu pohádali večer.ja som to zo začiatku brala,že to pravé mám nižšie kvôli skolióze,ale oni sú nakoniec v rovnakej výške,ale to jedno je nabok a vlastne mi trčí z hrudníka do strany a lavé nie.cez víkend skúsim ešte raz muža prehovoriť na fotenie a potom to pošlem,ale aby to potom neodradilo baby čo chcú ísť na opku:-(

zuzkas

adelaide mne dal najprv vyskúšať 250 čo tam mal tie skúšobné a ja som povedala,že to je málo,tak že 300 a nakoniec že 350 sa zmestí,že to je max.tak mám 350 a keby nebolo to jedno trošku bokom,tak som úúúplne spokojná na nejaký čas,ale keď pôjdem na reopku,tak dám aspoň 400 a už dúfam potom budú rovnako,alebo uvidím či mu aj nezavolám,že by som sa prišla ukázať,že sa mi to nejak zle usadilo:-(

maria1113

adelaide, mne povedal to čo aj tebe, že buď 350, ale že lepšie bude 400, že budú viac pri sebe a to aj chcem.
Zuzka, škoda, že si tie foto nedala, aspoň na mail

adelaide

zuzka nie je ot ak ze fotky skresluju?
a bud rada ze mas takeho muza. moj by stopri ten rozdiel videl a asi komentoval...cize bud rada :o)))a mohla ssiiiiii dat tie fotky ty opica