Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

adelaide, ja som mala tiež všelijaké obavy, lebo stať sa môže hocičo, tak som si včera ešte pre istotu robila tehot. test, len tak zo srandy, mám danu, ale to nie je na 100% chi chi

bru

emi,
ja som bola na konzultácie v Trnave tam sa dá objednať každý deń, po 16.00 hodine, je to číslo 0908 859 087
a v Bratislave to si musíš nájsť telefón cez kliniku MEDICAL
mňa čaká operácia na budúci týždeň, tak dám vedieť

kočky ako to je s tým nosením detí, chodím s malým plávať, myslíte že po dvoch mesiacoch by som mohla, vlastne kedy sa dá po operácie kúpať...

adelaide

maria menzes zatial nic..uz tu davno mal byt. nakoniec budem tehotna a namiesto na prsia pojdem na nieco ine. jeeeezis len to nie ! :o)

ale 4te dieta uz urcite nie.

maria1113

som sa teraz merala metrom , skúšala som , že kde sa bude končiť tých 100ml, myslím, že mi to bude stačiť

maria1113

adelaide a čo menzes, už ti prišiel? Mňa začína pobolievať brucho , nevedno, či mi aj nepríde pred opkou, stres urobí svoje.