Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

flow ja som aj povedala,že sa mi zdá že niesu rovnako,ale ono to bolo tak narychlo a že veď keď dám puschup,tak budú krásne a že on ich vložil presne ako mal.

Flow333

Zuzkas
áno mne to vidieť v dekolte keď nemám push up. S pushupkou je to super. Ale prska som nechcela aby som stále nosila pushku. Ale čo už. DR to na kontrole poviem. Že nie som úplne spokojná. Uvidim ako zareaguje.

korki

zuzkas, tomi je luto... ale ved daj foto a my ti povieme, ci to tak tiez vidime... samozrejme, ze ty to vidis uplne na milimetre..

zuzkas

ďakujem baby!mňa to štve kvôli tomu,že som dala zato kopec prachov a nakoniec to nieje úplne také,ako som si to predstavovala,je tam ten rozdiel a aj keď ho možno iní na prvý pohlad nevidia,tak ja o tom viem a sere ma to.cez víkend dám to foto.flow takže aj ty tam máš nejaký rozdiel.mne to v dekolte nieje vidieť.

Flow333

Zuzkas
tak si to nepripustaj. Ani moje nie sú rovnaké. Ľavý mám stále v dekolte plnsi. Už to neriešim. Veď ani prirodzene prsia nie sú rovnaké.

adelaide

maria no vies co...aj ja tu am jeden volny tehu test ale to ani nahodou nepripustam.to darujem niekomu kto tuzi po dietati radsej:o)
bru no drzime palce!!

skoda ze tu nie je nikto na 29.1 do PK.