Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

maxim3113
pri najhoršom zavolaj zajtra sestričke a spýtaj sa jej že či stačí ten vypís ....ved koniec koncov výsledky si mala OK ,,no a vieš že ona je zlatá a vždy ochotná takže tak.... už nervičky pracujú že :)) a inač zajtra som doma tak možme hodit skype :)

maxim3113

baby co ste uz po opke u dr.cervena poradte mi ako je to s tymi papiermi co treba doniest . teda ide mi hlavne o zdravotnu kartu ktoru som pravdepodobne stratila pretozi zijem v rakusku a tym stahovanim ju neviem najst ..bola som za mojim obvodnym tu v rakusku a on mi vystavil len papier ze som v tomto case dusevne aj psychicky v poriadku ;-) a este som tam prilozila zopar vysledkov od inych doktorov co myslite bude to stacit??? zaoberal sa tam s tym niekto nejako mimoriadne???dakujem

adelaide

baby je miluto ze nie ste vsety spokojna. zacina sa nejaka nova vlna nespokojnych...doteraz tu ziadne take nebolo...samozrejme ze sa mi aj cim dalej menej chce tam ist ale tak baby - stale je to lepsie ako bolo nie? xexenka co hovoris.

leus

flow
ked tam budes a nahodou nezabudnes, tak sa spytaj sestricky, ktory Dr.ma krajsiu pracu, tebe to uz mozno prezradi, ked si uz po :)

zuzkas

xexenka som vyše 3 mesiace po.ja mám tiež bradavky v rovnakej výške,takže je to akože ok...malachi idem čítať mail,ale odpíšem až večer,lebo za chvílu idem cvičiť.

xexenka

zuzkas

ani ja som neni so svojimi spokojna :(
v piatok som bola na kontrole, vyslo mi to az po 2 mes a Dr. povedal ze vse ok. ja som mu povedala, ze ten lavy mam iny, proste ako keby mi ovisal. ale povedal ze bradavky mam v jednej rovine a ze tam mohla byt jemna asymetria. co som si pred tym nevsimla.
predstavovala som si to inak. mne sa velmi pacia tie uplne okruhle, moje vyzeraju ako anatomy :( a take som nechcela. spolieham sa este na to ze do roka sa upravuju...

na druhu opku sa bojim, uz teraz som mala dake problemy, dali mi taky stroj kt. furt pipal, ze som mala daco so srdieckom-pulozom-strasne rychly. tak sa bojim aby som nahodou pri dalsej, ked to budu este aj vyberat nezkolabovala. ako teraz pisali v casopise o tej nemke ci kto to bol, je v kome, bola na reopke....

a to co mas ty, ze nizsie, to som mala aj ja tiez pravy, ale uz to nemam. ty si kolko po opke? nespravi sa to este?

malachi

ahojte :)
baby ako je to so saunou?viem ze infracervena sa nemoze ale obycajna hadam hej nie?a kedy asi?dakujem :)
zuzka
to mi je luto, poslala som ti mail