Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Adelaide,
Mno aj ja mam niekedy neprekonatelne chute na sladke. A momentalne rozmyslam nad tvarohom s medom... Ked tak sa snazim volit mensie zlo:))) radsej med ako cukor. Normalne zavidim holkam, ktore na forum napisu, ze nemozu pribrat...

adelaide

maria uz som. aj druhykrat
lenkea bola si fakt plochucka a krasne ti nove prska vyrovnali boky. inak chvalim celkovo celu postavu vyzeras vyborne, skoda ze nevidime hlavu :o)
kolko ty mas rokov? a este raz prosim ti miery napis..ja sa aj tak bojim na moj mega hrudnik a siroky chrbat aby to vyzeralo dobre...

adelaide

lia ahoj ako sa dari. stale ked jem sladke mysli mna teba ako si mi pisala ze ty vobec take nejes..to akooo sa daaaa :o) ! ?
maxim neviem neporadi..ja mam kartu ale hadam baby sa ozvu..alebo volaj sestricke dobry napad

adelaide

ano maria jasne poslalaaaa uz...
a hlasim prisiel menzes..ale aj takaaa chut na sladke ze som pozrala uz tak pridel sladkosti na 2 tyzdne...bleeee...
a co lenkea tebe sa nezdali rovnake? to som nepostrehla...su uplne super!!

Lia86

Lenkea,

Tak som pozerala tie tvoje fotecky, ale ja mozno ze som fakt slepa, ale ja nevidim nijaky rozdiel medzi prskami, alebo ze by ti prsko islo doboku, mne sa zdaju tvoje prska velmi peknucke, aj bradavky mas krasne v rovine, myslim, ze mozes byt velmi spokojna. Aj ja som mala take stavy, ze ci mi ich dr urobil dobre, ci nemali byt tak, alebo onak, ci nemali byt viac pri sebe, ale to je uz asi tym, ze sa moc pozorujeme.