Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

Nelina27 - mas pravdu, ja som si tiez vsimla, ze mam rodielne bradavky a dvorce (jeden vacsi ako druhy) AZ na fotke, ktoru som urobila nedavno kvoli galerke! Inak som si to cele roky vobec neuvedomila, a to si cumim na prsia stale.

Nelina27

Nela111 vystizne si to napisala... vsetky co uz mate po opke mozte byt stastne ako blchy, vsetky mate krajsie prsia o 200% ako predtym a nejake chybicky krasy na nich nehladajte, ved naozaj od prirody nie je nic uplne symetricke:-)

mne Razc tiez povedal po merani, ze jedna bradavka je vyssie o 1cm ako druha, ja som si to v zivote nevsimla, akoze vidim ze prsia nie su uplne rovnake ale to neriesim... pytal sa ci chcem aby mi to pri operacii upravil nejaky rezom pri bradavke, ale to teda nechcem, nech ostanu ako su len chcem vacsie:-)))

adelaide a ostatne baby operovane v PK, ake dlhe ste mali cakacie doby na termin operacie po konzultacke?

b4rbie

lenkea

vsetky tu chvalia tvoje krasne prska...mas fotky aj v galerke???
ale tusim len co si poslala babam... môzej aj ja poprosit???

lenkea

dakujem za pochvalu baby :-)
nemala som prska rovnake velkostou,ale zo dna na den sa vyrovnali, musim poslat aktualnejsie foto, coskoro :-)
ja som s tvarom spokojna, len troska ma obcas napada, ze mohli byt vacsie..
inak mam 164cm,48kg, pod prskami 67, cez teraz nejakych 84. aha, a mam 26rokov :-)

Nela111

adelaide - to si s akym casovym odstupom bola na konzultackach u Cervena? To je divne, ze najprv povie 300 a na dalsej, ze 400. A teraz budes mat aky profil?

Nela111

Baby, podla mna mate krasne urobene prsia. Vsetky! Ved ktovie ci sa to vobec da byt 100% spokojny, ani prirodzene prsia nie su navzajom uplne zhodne. Podla mna je dolezite, ze vam opka prebehla v poriadku, zobudili ste sa, pooperacne bolesti su prec, a ked sa porovnavate s vychodiskovym stavom, je to lepsi pohlad do zrkadla.. Ci nie? -)