Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

zuzkas - joooj...tak to ja poznam, take papanie, jedno po druhom, clovek by spackal vsetko, najma po cviceni, xixi. Aaale..tie 3-4 kila nie su v silikonoch? :-DD (zartujeem)

zuzkas

baby nerobte mi tu chute na sladké!pred hodkou som prišla z cvičenia,spráskla som obloženú žemlu,pečené zemiačky,polku horálky a vy my robíte chuť na čokoládku.ja som pribrala odkedy mám prsia už 3-4 kilá a keď to pôjde takto ďalej,tak tie nevydarené prsia aj zaniknú!

Nela111

Nelina27 - ty ked pojdes do toho Pezinku, napis potom co ti povie, som zvedava. -) Aj aky implantat, aj kedy.

Inak, baby, je nejaka statistika (len tak ma to napadlo), ze ktore mesiace v roku (resp. rocne obdobie) su najvytazenejsie pre chirurgov na zvacsenie prs? :-o)

Nela111

adelaide - nevymyslaj s velkostou. Ja teda nie som vobec odbornik, ale vsak vsetci hovoria, ze na prvy krat sa velmi vela nemoze dat. A ked ti najprv navrhoval 300, a potom ze 400 ok, tak na viac teraz radsej nechod. Len moj nazor.

Inak asi fakt by mala mat baba (aspon trochu) prehlad o moznostiach, velkostiach, porovnala svoju postavu s inymi, ktore uz su po opke atd. Lebo i ked to maju doktori v oku, to som si ista, na 100% by som sa na ich nazor nespolahla. :-))

A k tym sladkostiam, ked ste sa bavili, xixixi...tak to ja som "borec" - ja som uz tolko krat spackala tristvrte kila (!) cokoladovych bonbonov Lindt za 2-3 dni!

Nelina27

Nela111, no v podstate mam nejaku pohybovu aktivitu skoro kazdy den, tak to striedam, nic nasilu, bavi ma to a tu hodinu kazdy vecer muz aj dieta bezo mna vydrzia:-)

neviem sice ako vydrzim po opke bez cvicenia, snad po mesiaci by sa uz dalo... hadam z toho nicnerobenia nepriberiem, lebo ja rada papkam:-)

adelaide

este k tej konzultacke. na prvej som bol a zhrozena ze nechcem velke..ale asi som bola taka vystrasenaze dallen 300 a chuchunal sa ze by mi dalaj 400...a ot mi vrtalo v hlave preto som o 2 mesiaceisla zas a teda ze 400.

adelaide

nela super si to zhrnula.

lenkea myslela som ze okolo 20. vyzeras skvele tak si o udrz. bozeeee ze 48 kil pomoc...to na mne skoro 70 kilovej tie 400 budu asi na posmech. fakt sa bojiiiim. no co este

nelina mne poinukali uz decemberv auguste ale ja sama som chcela januar kvoli dcere..nech je to najvacsia..aj ked teraz bysom bola radsej keby vazila o 3 kila menej.

treba skusitmozno sa postasti

a ten prosil som mala mat 300 stredny a potom ze 400 vysoky...keby ja som dala 300 ako lenkeaa vazim o 20 kil viac to co by bolo povedzte mi. ach bojim bojim co z toho bude.

maria odlahlo veru !!! mne to bude trvat aj do 10 dni..od spinenia cez riadnu divocinu az po koniecale co uz...

lia:ty si neskutocna..ja som idiot.
sprasili sme s detmi cely ananas a potom som sa vrhla na cokoladu , macane piskoty, tender tycinku a podobne sracky. a to som dnes 40 minut cvicila! slak aby to trafil tu slabu volu a ze som podlahla