Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

ani ja som o ňom nič nenašla,akurát vime,že má manželku očnú lekárku a vygooglila som,že aj jeho otec bol lekár/alebo teda ešte je/.inak nič neviem nájsť a môže mať okolo 55 to je môj odhad.

Nelina27

no niektore mame deticky, uz mame na to vek:-) ja som od 15 svojich rokov nebola spokojna so svojim dekoltom takze po jednom dietati a 21 mesacnom nonstop kojeni uz konecke chcem mat plny vystih:-) inak mam 35 rokov asi tu budem jedna z tych postarsich:-)))

zuzkas, teraz som kukla tvoje fotky v galerke, su kraaaaaaaaaaasne!!!

Flow333

Barborka10
krásne si to napísala. :-) keď dám dole 5 kíl aj prsia budú krajšie. Nič nerobím len zerem a z 58 je zrazu 63 sakra

Nela111

Preco ide martinka na reopku? (to je martinka54 alebo nejaka ina?)

Inak, ako tak citam, vy uz vacsina mate deticky, ze?

maria1113

adelaide, tak tebe sa už teraz máli a to ich ešte ani nemáš spravené, aby si nebola nakoniec prekvapená, aké to budú bomby

barbora10

nela

zlatko prosim ta neblazni:)ja mam nohy ako pavuk a velke brucho,ktoreho sa po porode nie a nie zbavit:(((ale ak chces,rada s tebou vymenim:)miery neviem,ani netusim,viem iba cez prsia.

a dievcata k vam sa este chcem vyjadrit.

flow

teba keby stretnem,tak mi oci vypadnu,ake mas krasne a velke prsia!!!

xexenka

co by mnohe dali za to,mat prsia presne ako ty.su sice prirodzene,ale zaroven aj dost velke a krasne na to,aby ti
nie jedna zavidela!a vydrz,mozno raz budu aj patky,ale zatial si uzivaj tie co mas.

lenkea

krasne,krasne a krasne.taku citam chvalu od dievcat co tvoje prsia videli,takze nieco na tom bude a kludne ich posli do galerie,pretoze by ti to dievcata nepisali,keby to nebola pravda.istotne patria tvoje prsia do galerie a vela novych cakateliek ich bude obdivovat.

lola

nezartuj.ved ani niektore playmatky nie su fotogenicke a pozri co dokaze sikovny fotograf:)tvoje prsia su iste krasne,ale ty si ich hned odsudila bez toho aby si im dala sancu ukazat nam ich:)trosku zapozuj pred zrkadlovkou a sup poslat livke foto a urcite ti povieme,ze tvoje prsia su velmi fotogenicke!

zuskas

teraz uprimne.poviem ti to tak,akoby ti to povedala dobra kamratka.pri tvojom zaklade by som nikdy necakala,ze gulate budu vyzerat tak krasne a prirodzeno.neviem sice,ako vyzeraju teraz po niekolkych mesiacoch,ale dala by som aj ruku do ohna,ze to bude stale ovela krajsie a lepsie ako to bolo pred operaciou.

nehladajte chybicky,lebo vzdy ich najdete.teste sa,ze nemate ziadne komplikacie a z toho,ze mate naozaj krasne prsia a co by ine za to dali,mat ich take ako vy.co ma povedat taka mondan,ktora je teraz nestastna a ma na to naozaj dovod,alebo martinka,ktoru caka reoperacia.a este pockajte ked pride leto.teraz to tak nevnimate,ale v lete to je o inom.vystrihy,plavky,sexi tricka,to uz bude o inom!!!

mondan

zlatko,co ti odpisal doktor???

zuzkas

nelka moje silikóny by mali vážiť okolo 700g.:-)inak ja som hneď po opke schudla,takže teraz som nabrala 5kg keď to dobre počítam!vianočné koláčiky urobili veľa,ešte včera som dala mame za krabicu,že nech to buď vyhodí,alebo s otcom zje:-)ešte boli dobré,ale mňa stále lákali tak museli ísť preč!

Nela111

kolko ma ten Cerven presne rokov? Lebo mne teda google o nom nevygooglil vooobec nic (studium, prax, ap.)! - len zo zvedavosti :-p