nela
zlatko prosim ta neblazni:)ja mam nohy ako pavuk a velke brucho,ktoreho sa po porode nie a nie zbavit:(((ale ak chces,rada s tebou vymenim:)miery neviem,ani netusim,viem iba cez prsia.
a dievcata k vam sa este chcem vyjadrit.
flow
teba keby stretnem,tak mi oci vypadnu,ake mas krasne a velke prsia!!!
xexenka
co by mnohe dali za to,mat prsia presne ako ty.su sice prirodzene,ale zaroven aj dost velke a krasne na to,aby ti
nie jedna zavidela!a vydrz,mozno raz budu aj patky,ale zatial si uzivaj tie co mas.
lenkea
krasne,krasne a krasne.taku citam chvalu od dievcat co tvoje prsia videli,takze nieco na tom bude a kludne ich posli do galerie,pretoze by ti to dievcata nepisali,keby to nebola pravda.istotne patria tvoje prsia do galerie a vela novych cakateliek ich bude obdivovat.
lola
nezartuj.ved ani niektore playmatky nie su fotogenicke a pozri co dokaze sikovny fotograf:)tvoje prsia su iste krasne,ale ty si ich hned odsudila bez toho aby si im dala sancu ukazat nam ich:)trosku zapozuj pred zrkadlovkou a sup poslat livke foto a urcite ti povieme,ze tvoje prsia su velmi fotogenicke!
zuskas
teraz uprimne.poviem ti to tak,akoby ti to povedala dobra kamratka.pri tvojom zaklade by som nikdy necakala,ze gulate budu vyzerat tak krasne a prirodzeno.neviem sice,ako vyzeraju teraz po niekolkych mesiacoch,ale dala by som aj ruku do ohna,ze to bude stale ovela krajsie a lepsie ako to bolo pred operaciou.
nehladajte chybicky,lebo vzdy ich najdete.teste sa,ze nemate ziadne komplikacie a z toho,ze mate naozaj krasne prsia a co by ine za to dali,mat ich take ako vy.co ma povedat taka mondan,ktora je teraz nestastna a ma na to naozaj dovod,alebo martinka,ktoru caka reoperacia.a este pockajte ked pride leto.teraz to tak nevnimate,ale v lete to je o inom.vystrihy,plavky,sexi tricka,to uz bude o inom!!!
mondan
zlatko,co ti odpisal doktor???