Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

dievcata

pan doktor bude mat okolo 53,ale kedze to tu cita a ja by som este raz k nemu chcela ist,tak tipujem 35:)

adelaide

baby caute prepelicky ako je tu zivo.
cerven sa narodilv r. 1956,videlasom to v sakau emma v clanku. tiez ma soklo..ze 55 ja ze menej..cize mate spravny odhad.
barborka napisala si to na jednotku. vystizne. presne to som chcela povedat dievcatam aj ja.
ano ja viem ze ja vymyslam ale skutocne sa tesim a verim ze akurat budu..diki baby za povzbudenie. toto forum je SKVELEEEEEEE ste vsetky super.
nela ja mam 33 a maria tiez. cize najvyssi cas mat prsia ze :o)

zuzkas

nela podľa mňa má 100 viac ako 50.ja zvyknem dobre odhadovať a u ňho 54-55-56.pozri aj fotky jeho manželky,aj ona vyzerá na ten vek.

zuzkas

barborka 10 máš pravdu,ja viem že základ bol hrozne zlý!ale vieš očakávania sú niekedy až nereálne.ja niesom vyslovene tak nešťastná,že by som ich teraz zakrývala,alebo tak,ale mi bolo blbé poslať nové fotky,lebo ich nemám rovnaké.inak krásne si to všetko popísala a nelina ďakujem,máš u mňa +

Nela111

Nelina27 - :-DD Tak to vek mam aj ja na babo, ale este 2-3 roky chcem pracovat, a potom materska. -) To si dost dlho kojila. A teraz nosis aku velkost podprdy?

zuzkas - no, ja som len nasla jeho malu foto na stranke kliniky v Pezinku. A este davnejsie zaujimavy rozhovor s nim o plast. chirurgii. A ja by som tipla tak do 50 r. )