Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cayman

ja mozem za seba tiez potvrdit ze to cita...raz som napisala ze 10kamosiek ma od neho prsia a ked som prisla na konzultacku a spomenula mu kolko kam.ma jeho prsia tak mi povedal tak to ste vy???uz som bol na vas zvedavy. a ja porad cervena, lebo som to vobec necakala. inak vsetky ktore mate pred opkou, ziadne strachy, boli to prvy a druhy den. a na treti som sa uz sama obliekala, na stvrty si umyla vlasy a na siesty soferovala :))) takze som strasne stastna, ze to ma takyto lahky priebeh

korki

tak jasne, ja mu forum nespomeniem, poviem, ze vsetko viem od kamosiek... a v podstate ja vas uz aj tak beriem, ako kamosky, takze klamat nebudem. xixi

tak barborka, raz a dva, nadych a vydych,,, papa a dobru...

barbora10

korki

ak si aj nieco zle napisala,tak nevadi,predstavis sa pod inym nickom,alebo to zahras.ja pan doktor?ake forum???

korki

ahojte babenky. som sa tu nasmiala na tych vasich prispevkoch... o dr. cervenovi... no to ak to tu cita, tak to sa idem kuk, dufam, ze som nic zle nanho nenanpisala, ale asi nie. ved co ja viem, z tohto fora, tak sa tu radi medzi najlepsich...
len ma mrzi, ze ste niektore nespokojne.
mna to ale neodradi, lebo budem dufat, ze ja spokojna budem. a tiez si hovorim, ze lepsie nejake prska s mensou asymetriou ako ziadne so ziadnou. no nie???
ale asi to je ine, ked uz ste po opke... fakt neviem....

inak lenkea, citam, ze tu posielas fotocky na mail, a ja som veru tiez zvedava. tak ak niektora mozete, tak mi prosim preposlite. hadam to lenke nebude vadit. lebo ona toho uz dnes poposielala teda... moj mailik je korki80@azet.sk

dakujem...

barbora10

flow

:)))

to by sme rychlo zistili,lebo by sme prispevky nevedeli precitat,kedze doktori maju necitatelne pismo.

barbora10

nela

ano:)ked k nemu pojdes na konzultaciu,kludne sa predstav dobry den,ja som nela111.on bude vediet:)

sranda,ze by sme sa tak predstavovali.nickmi z fora.dobry den ja som barbora10:)))

Nelina27

ten clanok v emme bol super, citala som ho a mal tam aj fotku, ja som ho tipovala tak na 45 rokov podla nej
.... fakt to tu cita??? :-)) ako vies?