Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Nelina27,

Prosim ta, ty ako cvicis? Nejaka zumba, aerobic? Ja sa sice snazim drzat stravu na uzde, ale pohyb ziadny, som leniva, mozno by stacilo raz okusit ist si dakam zacvicit a chytilo by ma to...

Adelaide,

Tak to je jasne, ze aj ja som vcera sprasila tristvrte ananasu s dvoma nastruhanymi mrkvami, ja zas riadne ladujem ked ma to chyti, ale snazim sa ked tak zdravo jest. Ja som zas lemra lemrava, ziaden pohyb, keby som aspon mala partacku, ale samej sa mi akosi neste....

maria1113

Lia86, už som ich dnes obzerala, vyzerajú dobre, nevedno, či má aj pus-up, lebo vyzerajú o dosť väčšie ako na foto, keď bola čerstvo po opke.

Cheri39

ahoj zuzi, a ja som mala ísť až 5.3.!
maria, ťažko povedať, podľa čoho, v PK sme boli s lolou prvé, ale išli sme až pred obedom

zuzkas

ahoj maria.to ti neviem povedať,podľa čoho ide ktorá.možno aj podľa náročnosti opky,neviem.keď som bola ja,tak posledná išla,ktorej len posúval implantáty.ja som mala napísané,že 7:45,ale to majú asi všetky.ja som mala asi aj výhodu,tým že som tam bola už od večera,takže som si išla prská už 7:30 vyplatiť,dr.ma pokreslil a hneď mi dali tbl.,takže som bola pripravená.baby čo prišli ráno,tak si ešte ukladali veci do skriniek,odličovali sa.

maria1113

xexenka, asi mi niečo ušlo, tebe sa nepáčia tvoje prská, alebo si chcela väčšie, alebo prečo si nespokojná?

xexenka

barbora10

dakujem. ja len som z toho tak trooosicku nestastna, pretoze so isla do toho s tym, ze chcem origos silikony. nikdy mi to nevadilo a dokonca som tuzila po takych, kt.vyzeraju na 1x ako silikony (okruhle)
ateraz mam toto.
ved nic ine mi neostava, len pockat, co sa z toho spravi :)

a tebe k tomu bruchu-u mna to je najhorsia partia a to som ete ani porod nemala. takze ty mozes byt stastna ako vyzeras po porode! a to ti mozem len zavidiet :)

maria1113

ahoj cayman, tak to sa dobre číta, ja idem v utorok, teším sa , ale už pomaly sa objavuje stres. Tak ty si už aj šoférovvala, to je super, inak ako sa cítiš, so spaním to nie je bohvie čo, že?