Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

lia keby sme bývali v jednom meste a nabehli by sme všetky prsatice do posilky,tak by chlapi prestali cvičiť a každým dňom by ich tam chodilo viac:-)

lola 19

ahojte, ja sa tiež chystám za dva týždne začať so zumbou a tiež nemám parťáčku :( škoda, že bývame každá inde..inak barborka, pekne si to napísala! zistila som z fotky, že aj ked som kojila, tak som ich také mala a vtedy som to nevidela..ale jasné, že som spokojná :)

Lia86

Neviete nahodou, aku velkost si davala Baluchova?

Zuzkas,

No ako to tu citam, som tu z vas najvacsi lenivec, ale zacinate ma motivovat, asi ozaj nabehnem na pravidelny pohyb:)

zuzkas

fakt sú v tých šatách krásne a tiež myslím,že mádobrú podprdu,ale keď ju ukazovali v bikinách,tak tie jazvy sú strašné...

Flow333

Lia86
dobre vyzerajú baluchovej prsia v šatách. Len jazvy nemá pekne. Ale tie v šatách nevidno. Podľa mna má aj push up.

zuzkas

lia ja som tiež bola lenivá,nikdy som nechodila nikam cvičiť.tento rok som začala.cvičím "už"14 dní pilates každý deň a včera mi muž chytil brucho,keď som si sadala a bol prekvapený že aké mám brušáky.vidieť to ešte samozrejme nieje,ale cítiť už ańo,keď ich napnem.inak úplne ma to začalo baviť,až som sama zo seba prekvapená!konečne som našla niečo pre mňa a tiež nemám žiadnu parťáčku.

maria1113

ahoj sloniik, to ťa obdivujem, že si to takto zvládla, kde si prespala, keď púšťajú z kliniky ihneď po opke?

sloniik

Ahoj dievčatká, už mám po :) už som aj ja prsatica! Momenty po operácií boli neznesitelné, ale dnes mi je už podstatne lepšie. Zajtra mi vyberie pán doktor redony a fujazd domov. Som šťastná, že mám po, že prešiel ten prvý den aj noc. Po narkoze mi zle nebolo, len som bola ako opitá. Celý den mi nechutilo jesť ani piť. Pila som nasilu, lebo som musela. Mala som zvýšenú teplotu večer, ale prešlo to. Včera som zjedla jeden banán a to nie naraz, ešte večer som do seba nasilu natrebala posledné sústo. Ak chcete niečo vedieť, kľudne sa pýtajte