Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cayman

Lola ty si to napisala uplne perfektne :)))
uz tu raz bola organizovana stretavka len neviem ci sa aj uskutocnila, barborka urcite bude vediet.

a niekto na cvicenie z BA :)

xexenka

maria1113

ja som chcela aby vyzerali inak. nevedela som, ze aj okruhle mozu takto vyzerat-ako ich mam ja.
mne sa pacia gulate prsia, kt.su origos silikony :)
a este ten moj lavy je taky iny, trosku ide dole :(
a ta velkost, tu prezijem, to sa da este spravit, kezde uz ted mam 400ml tak som nemohla viac ocakavat ze mi da...

bianca003

baby ináč pridávam sa k Vám aj ja som začala sama doma cvičit najprv cvičím zumbu :) (ešte neviem dobre tie kroky ale nevzdávam sa) no a potom trocha posilovanie, tiež sama nemám partáčku, ale ked som si vás prečítala kolko vás tu cvičí mám ešte viac motivácie :) ...lebo sviatky spravili svoje a je pravda že po detoch už tie kilá ťažšie idu dole :))
no a ked som sa na to dala že pojdem na OP tak nech už aj tá postava je pevnejšia ako mlandravá :) hned aj tie cici potom ináč vyniknú:)))

Lia86

Nelina27,

Ja som z Noveho Mesta nad Vahom. Take stretko by nebolo spatne, aspon by sme sa spoznali aj osobne, pokecali, iste by sme mali o com:)))

Nelina27

sloniik, cayman, to su skvele spravy co pisete, prajem nech vam to aj dalej dobre pokracuje bez problemov

ja chodim 2x do tyzdna na body work a 1x do tyzdna do posilky, ostatne dni zumba, aj v nedelu... zumba ma zo zaciatku nebavila lebo som nevedela tie kroky ale treba vydrzat tak zo 3x a potom vas to chytiiiiii je to parada a ta uzasna hudba k tomu:-)

lia86 a ty si odkial?

vsak mozme spravit nejake stretko prsatic a cakateliek, bolo by sa o com rozpravat:-)))