Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bru

Ďakujem kočky som rada že takéto fórum existuje, lebo nikto nás nepochopí keď si to neprežil, keď tým neprešiel....

barbora10

cayman

ano,uz tu bolo viackrat spominane stretko,ale nic sa nakoniec nekonalo.skoda:(takze vravis,ze uz sa citis celkom dobre???teraz si uz nepovies,ze na co si do toho sla,ze???:)potom aj ty posli foto do galerky,urcite nie som sama zvedava,ze dievcata?!

Flow333

Xexenka
podľa mna sa ešte upravia. Prsia vždy obkopiruju tvar implantatu. Čiže opuchy zmiznú a tvar sa upraví

bru

ahojte kočky keďže mám opku presne za týžden nervozita stúpa, včera keď som čítala, že nie ste moc spokojné s výsledkom, chitila som takú depku, že nikam nejdem.
Mužovi som rozprávala že čo ak sa nezobudím, čo ak to bude horšie ako teraz, čo ak sa už v živote nevyspím na bruchu...., normálne ma musel utešovať, že to určite dobre dopadne.....
Najviac mi je ľúto malého , ten je taký môj prívesok, dcéra to pochopí tá má 11 rokov ale on je ešte malinký.