Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

jednotka, tak to je dobre, že sa upravili, daj potom fotečky, myslím, že od dr. Pikulu v galérke ešte nie je foto.

torok1

dievky kotre prsia este nemate, tak ja som treti den po. Chcem Vas upozornit, pretoze som to ani ja nevedela, tak ze to hrozne boli po operacii. Chce to obrovsku davku sebazaprenia. Lezala som na izbe s holkou co jej tiez robili to iste ako mne a sme si kvalitne ponadavali:). Vyberanie drenov je neskutocne nechutne. Stale som na praskoch. Ale musim zas povchalit TEAM u MUDr. Trsku, su vsetci uplne skveliiii.

jednotka1

ahojte dlho som tu nebola.konečne sa z prsiek mozem aj ja vytesovat,ten hrozný opuch čo mi to tak strasne spatil a deformoval prso je preč.no nie uplne,ale 100 a 1 uz som ani necakala ked 7 tyzdnov sa to nemenilo a teraz tak zrazu.

korki

slonik, velkaaaa gratulacia...

cayman. super, a uz ta to lave prsko tak neboli. lebo som teda nezavidela tu bolest, co si opisovala. ale viem, ze ta len jedno bolelo. o druhom si ani nevedela...

tiez sa teskam na nove fotocky...

a som za kazde stretko. ale az po opke. inak medzi vas nezapadnem... xixi

a lenkea mi este neposlala fotocky. tak ak mozete niektora mi preposlat, dakujem

korki80@azet.sk...