Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kokik0

ahoj kočky, chcem sa vás opýtať bola tu niektorá z vás na plastiku koli nesumernym prsiam (viem, že rovnake prsia nema kazdá, ale myslím taký vacsi rozdiel medzi nimi)

cayman

totok uplne ta chapem :))) ja som mala prve dva dni depky a vsetkym som hovorila ze to boli so slzami na krajicku a oni ze co som cakala...a mali pravdu :)nastastie potom sa mi to uplne obratilo. a bolelo fakt iba jedno a jak svina...teraz mam problem vydrzat tu podprdu, uplne ma uz odkrvila a fotky dam, ale az o tyzden idem na stichy,zatial ich mam zamaskovane vatou a naplastami

Lia86

Torok,

No to aj ja som bola zabandazovana, tiez sa mi nedalo riadne zhlboka nadychnut, a mna to strasne tlacilo na zaludku. Ale myslim, ze tu bandaz treba mat dva dni a pak to mozes dat dole, pak uz len tu podprdku, to sa ti ulavi.

Lia86

Torok,

Ja som bola na tom tak isto, tiez sme na izbe po opke len stonali a nadavali si ze co sme si to vymysleli, ale nebojkaj, to najhorsie mas uz za sebou, prve tri dni su zle, ale uz ti bude len a len lepsie, ver mi. Ked nahodis topiky a nove podprdky, na bolest si ani nespomenies:)))

torok1

ta bolest je neskutocna, ale da sa to prezit. Proti bolesti mam vo vode rozpustne prasky Flector.
Baby to kedy to tak neznesitelne boli? ja mam doma dcerku musim sa jej venovat???