Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kleopatra4589

Inac, chcem sa opytat cosi ohladom antikoncepcie. Beriem Yadine, ale chcela by som to zmenit na ine tableby alebo skor aj na inu formu antikoncepcie. Lenze mne sa po tabletkach trosku zvacsili prsia, tak sa obavam, ze po vysadeni sa mi opat zmensia.. Myslite si, ze je teda v pohode to menit takto po silikonoch?? Alebo co maaam robit?? :(

kleopatra4589

flow333

Ty si z Košíc?? Je tu ešte niekto z východu? :)

zuzkas

Tie pilates cviky cvičíš doma?? Alebo chodíš niekam??

Ja chodim na spinning zatial a zacala som cvicit aj doma :) Ale chcem vyskusat tu zumbu, no bojim sa, ze to nebudem zvladat.. :(

silviklh

a u mna ta nespokojnost-ja nemyslim tvar,alebo zle odvedenu pracu,skor to,ze mi budu male :D mna to vecne strasi,aj na konzultaciu som zvedava,podla mna mi povie malo...:D

silviklh

maria1113

ahoj ,odpovedám Ti na otázku v tej druhej téme.no ja už iba zajtra a idem na konzultáciu..inak nič nové :-)
ty ideš už v utorok,závidím,ale už aj ja sa zacinam bat tej bolesti a toho,ze budem nespokojna :D ale nie,ja viem,ze budem spokojna,ved idem k super doktorkovi :)

torok1

slonik
ale ano teraz mi je lepsie, ale dala som si prasky tak snad sa to nevrati :)
Sa divim ze vsetky tie herecky a cicky si presli tymto...wau

sloniik

maria1113
bola som u Dr. Fabryho, v blízkosti je hotelík som tu s najlepšou kamoškou, neuveriteľne mi pomáha, som rada že je tu so mnou, je to lepšie ako 100 sestričiek :)
Mám pod žľazu, rez podprsnou ryhou 320 ml Eurosilicone.Každou hodinkou je mi lepšie...Majka, budem Ti silno držať päste!!! Už čoskoro budeš medzi nami. Akonáhle to bude možné, pridám do galerky fotečky.
torok1
nebojkaj zvládneme to!Ani po 3 dnoch sa ti nepolepšilo???

Lia86

Torok, Cayman,

Teraz je vam ta podprdka nepohodlna a tlaci, pretoze to mate citlive a opuchnute, ale pak to bude jedna z najpohodlnejsich podprseniek:)))

danka 0

Torok1
To druhe dievča čo bolo s tebou na izbe jej tiež robil prsia dr Trška? Čiže ste tam boli v ten deň dve na operáciu prs?