Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

violetka, krasne... a pekna pracicka pana doktora... ale nevidno na tych fotkach ziadnu jazvu, odkial ti vkladal anatomy, odspodu?
sa mi zda ze on vacsinou dava babam okruhle, ty mas anatomy, navrhol ich on ci si chcela ty? a aka je to znacka, eurosilikony? vdaka za odpoved

tinda, tiez peknucke, baby mozete byt vsetky max spokojne

xexenka, ty vymyselnica, tvoje su dost velke aj dost okruhle podla mna, sa mi zda ze ty si si vsugerovala nieco ine :-)

inak niektore dievcata v galerke maju taky pekny zaklad aj velkost - aj pred opkou, ze ja by som na ich mieste ani na ziadnu nesla:-)))

kleopatra4589

Flow333

Tak ja som z uuuuuplne dalekeho vychodu :) Ale studujem hned za rohom :)v Po, kde vlastne aj byvam momentalne.

zuzkas

kleopatra cvičím doma každý deň hodinu/sú na nete dobré videá/a chodím aj do centra cvičiť,tiež hodinu to je,ale len 2x v týždni.

silviklh

lenkea a preco nechces dat tie fotky do galerky? :-) )
a posles aj mne? :) hertlova1@post.sk DAKUJEM!
a kto Ti robil?mam v tom mis mas a nechce sa mi to hladaaat :)