Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

adelaide, akurát som prišla z interného vyšetenia, dr. ma poriadne vyšetrila, hovorila, že dr. Červeň robil jej dcére krásny nos, tak ho vychvaľovala.

adelaide

torok myslim ze baby si nachvilku podprdu rozopli. ale nahovarat ta nejdem.:o)
maria kde si sa stratila- 5 dni ..5 dni :O))))))

nela ja som tiez taka posadnuta.ale mne uz z toho sibe tusim rok..rok dozadu som sa rozhodla ze pojdem..a potom nabrat odvahu..konzultacia..termin...

zuzka tiez sa o seba viac staram uz teraz a potom budem verim este viac. tiez cvicim dost teraz..ale strava..strava je 70% uspechu..a to mne pokulhava..cize cvicim len preto asi aby som sa mohla nazrat cize mne sa chudne strasidelne tazko.

nela a nelina vy kedy mate terminy a ku komu?

cayman

torok nic moc neuvidis, ja som si tu podprdu nadvihla a mam tam vsade samu vatu. a ked som nasla kusok mojej koze a chytila ju bolo to ako skala, take zvlastne. a to nehovorim ze na jednom prsniku mi zo stehov presiakla krv. a na druhom nic...tak snad som si nedotrhala stehy. prosim ta kedy ides na vyber stehov? ja neviem ci 2 tyzdne od opky alebo prepustenia sa to ma ratat

torok1

baby kedy ste si po opke dali na chvilinku dole tu podprdu a pozreli si prsia? mozem si to mrknut aj ked som len 4 dni po?

Nelina27

Baluchovej robil prsia dr. Razc v Interkliniku.

Nella111, moje telo to zvlada v pohode, nerobim nic nasilu co sa mi nechce, skor bol problem cez sviatky ked bolo vsetko pozatvarane, mala som uz abstaky bez cvicenia:-))) ja sa doma nedonutim cvicit, maximalne tak brusaky na ab-tronicu:-)

na to nakupovanie novych podprseniek sa dost tesim, a teda ratam s tym ze cast garderoby aj vyhodim alebo darujem, ja som vzdy nosila dost vypasovane veci, takze po opke ich asi nepozapinam cez prsia:-) ale tricka a topy budu zrejme akurat a vyzerat dobre na plnom dekolte

zuzkas

Nela111 ja sa po opke zmestím do všetkých pulovrov,ale väčšinu tričiek som prenechala dcére,lebo sa do nich nemestím a čo mám pár šiat,kt.som mala na telo,tak nezapnem zips cez prsia,takže niektoré sú ešte s vysačkou v skrini a niekomu ich dám.je to radosť meniť si šatník,ale sú to výdavky...inak odkedy mám prsia,tak sa o seba aj viac starám,mladnem :-)

Lia86

Nela111,

Mne vsetko sadlo co som nosila pred opkou, len to na mne lepsie vyzera:) Teda az na prsenky, tie museli byt nove, ale je to pasia ich kupovat:)))

Nela111

inak baby, to je normalne? - Ja ked si teraz obleciem tricko alebo pulover, tak si ho na prsiach akoze natiahnem, vopcham tak dlane, ze ako by to asi vyzeralo, keby som mala silikony, ze ci ok, ci sa to tam zmesti alebo by som musela kompletne menit satnik.. (a vacsinou, okrem par bluzok, by sa to zmestilo do sucasnych topov, tak to vyzera)

Vy sa po opke zmestite do tych istych triciek, pulovrov, topov, alebo ste MUSELI nakupit novu garderobu??

Nela111

Sloniik – ty si kde bola na opke? A ake impl. Ti davali?

Cayman – parada, ze si sa tak rychlo zotavila!

Xexenka – ty nevymyslaj! Mas KRAAASNE kozy! :-)) (a su okruhle)

Violetka – velmi pekne a ako prirodzene

Nelina27 – a tvoje telo to zvlada, cvicit kazdy den? Makas riadne, obdivujem. Ja som pred 10 rokmi par mesiacov cvicila 5-6 krat do tyzdna, a dokonca dvojfazovo (doobeda aj vecer), ale nie je to dobre. Teraz je pre mna fajn tak 3x do tyzdna (posilka, aerobic), no velakrat ani to nevyda (chyba cas ci energia).

Ked ste spominali Baluchovu, kde si ona davala robit prsia?