Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Baby inak ja sa so svojimi prsiami uspokojujem. Aj s veľkosťou v lete to bude iné keď vytasime prska v trickach.

torok1

no odopla som to nedalo mi :) ale nic tam nie je vidno, kym som si to vyhrabala spopod tej vaty ma aj chut presla. Neviem preco tak stale vymyslam, to asi z tej domacej liecby :).
Baby ale ja som u Trsku potrebovala RTG...

Lia86

Zasuvka,

No ahoj, ty si tu tiez pekne dlho nebola:)
Uz mam T-Mobile cislo, ak budes mat cas, brnkni, pokecame. Alebo bud. tyzden ti ja zavolam. Moje t-mobile cislo je 0910 855 557.

Lia86

Lubs,

Hej, uz som ti foto poslala. Ja som k Trskovi RTG snimok pluc nepotrebovala, len krvne testy, ekg a sono prs. Myslim, ze to bolo vsetko.

Lia86

Xexenka,

My sme tu uz asi z tych nasich prsiek paranoidne, namiesto toho, aby sme sa z nich vytesovali, tak na nich hladame tie najdrobnejsie chybicky, prizierame podrobne z kazdej strany a pritom si ani nespomenieme na to, ake sme ich mali pred opkou. Ale sme kozy:) A prska uz gulatejsie mat nemozes:))))

Lia86

Torok, Cayman,

Ja som mala tiez strach si tu prsenku rozopnut, ja som si ju rozopla po viac nez tyzdni, doktora som sa pytala, ze nachvilocku mozem, ale v lahu...

xexenka

torok1

ja som sa bala, ale nakukala som, tak ze som si nechala zapnuty ten doly cvocik (neviem ako sa to vola) a natahovala som podprdu a kukala. potom neskor, taky 7 den som uz aj jeden cicik kuk na 2 sekundy :)
ale celu som si ju nedala dole az pri dr.ked mi stehy bral, a to bola ina ulava :D

xexenka

Nelina27 + Nela111

baby vdaka ;) je to mozne, lebo ja ak som si ich prvy den po opke uvidela (pri prevazovani) tak ma chytila depka, ze su neni take ako som chcela. ale vtedy sa to ani zdaleka nedalo porovnavat kvoli opuchom.
asi to mam zas v hlavici dane... musim sa s tym dako popasovat a zacat ich vnimat okruhle :DDD

DAKUJEM