Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

zuzka, keď to dcéru baví, tak ju nechaj v tom pokračovať. Ide už do puberty, je to hrozné obdobie, s mojou dcérou to riadne teraz trieska. Radšej jej sa venuje takémuto športu, keď jej to zakážeš veru dobre neurobíš, zatne sa, komunikácia s pubertiakmi je dosť zložitá, však sama vieš.

zuzkas

čaute baby.beriem vás ako kamošky,tak mi prosím poradte.netýka sa to pŕs,ale dcéry,neviem čo mám robiť.má 10 rokov a už 3,5 roka hrá hádzanú,je v nej dosť dobrá a začala ju úplne žrať.momentálne chodí 3krát v týždni na tréning k svojej trénerke,ale okrem toho 2kát druhej trénerke,ktorá si ju vyžiadala.problém je v tom,že tá jej trénerka ma stále prehovára,aby som jej nedovolila chodiť aj k tej druhej,lebo vraj je ešte vo veku,kedy by jej moc častý tréning mohol uškodiť na kĺby a tá druhá ma zase prehovára,že dcéra je taká zdatná,že jej to neuškodí a že je tak talentovaná že je škoda,aby nechodila aj k nej.tá druhá má 13-14 ročné žiačky a moja 10 ročná by aj s nimi chodila hrať zápasy.čo mám robiť?púšťať dcéru aj k tej druhej trénerke,alebo nie?myslím teraz zo zdravotného hladiska.inak dcéra mi už včera trepla dvermi,že keď ju na tie druhé tréningy nebudem púšťať,tak sa nebude učiť.zatial má v škole veľmi dobré výsledky.aby to tu nebolo zamorené príspevkami na túto tému,tak mi môžete poradiť aj v maili,vopred ďakujem!!!DoMiTaKa@azet.sk

maria1113

ja som nepotrebovala sono, ja chodím pravidelne raz za pol roka kvôli tukovej hrčke v prsníku, ukazovala som to aj doktorovi. Však na konzultačke sa ho spýtaj. Už máš termín?

korki

maria, a co to sono??? sa to tu spomina...

xexenka, veru pamely! ja mam od nej este daleko. a veru neporovnavaj sa s ostatnymi, dolezite je, ze to je lepsie ako bolo a hotovo. porovnaj sa so mnou a budes happy!!! chi chi

xexenka

korki

tak drzim palce, nech ti to vyjde skor ako mas termin(aj mne sa to tak podarilo-mesiac od konzult)
:DDD ze "Pamely" :DDD

maria1113

ahoj korki, tak ja už mám spravené komplet vyšetrenia, dnes som bola u internej, robila mi EKG, merala tlak, vážila a také základné veci. Musela som si spraviť aj rng hrudníka.

xexenka

Lia86

to mas pravdu pred tym som bola radsej ked ich nevidim a teraz pri kazdej moznej prilezitosti hodim zrak na ne :)
mozno keby nevidim ostatne (krajsie) prska ako mam ja, tak by ma to ani nestvalo, tak ale urcite to je 100% lepsie ako pred 2 mesiacmi (pred opkou)

korki

ahojte prsatice a cakatelky...

mam otazocku. co vsetko potrebujem okrem klasickych predoperacnych vysetreni??? myslim, ze sa tu spomina sono prs, ale to nepatri do tych predoperacnych. a to ste si kde davali robit to sono??? u gynekologa, alebo??? dik

flow, xexenka. presne tak. v lete budete riadne pamely!!! tesim sa za vas. ja to uz do leta asinestiham. ale budem dufat, ze niekto vypadne a do toho maja ma stihnu urobit...

xexenka

Lia86

to mas pravdu pred tym som bola radsej ked ich nevidim a teraz pri kazdej moznej prilezitosti hodim zrak na ne :)
mozno keby nevidim ostatne (krajsie) prska ako mam ja, tak by ma to ani nestvalo, tak ale urcite to je 100% lepsie ako pred 2 mesiacmi (pred opkou)

Violetka

Nelina 27

ďakujem za pochvalu, aj vám ostatným. Nie sú úplne dokonalé, ale doktor mi hneď na začiatku povedal, že tú asymetriu mi úplne neodstráni. Mám anatomické, rez pod prsníkom. To mi navrhol on, pretože som mala ovisnuté prsia a navyše mi navrhol značku ARION, tie sa nepoužívajú veľmi často, ale sú veľmi kvalitné, majú dvojitý gél, držia lepšie tvar a ja som bola ideálny kandidát vraj. Teraz mesiac a pol po opke už spávam na boku, ale keď si moc priľahnem prsník, tak ma ráno strašne bolí... dúfam, že to nie je nič nezvyčajné.