čaute baby.beriem vás ako kamošky,tak mi prosím poradte.netýka sa to pŕs,ale dcéry,neviem čo mám robiť.má 10 rokov a už 3,5 roka hrá hádzanú,je v nej dosť dobrá a začala ju úplne žrať.momentálne chodí 3krát v týždni na tréning k svojej trénerke,ale okrem toho 2kát druhej trénerke,ktorá si ju vyžiadala.problém je v tom,že tá jej trénerka ma stále prehovára,aby som jej nedovolila chodiť aj k tej druhej,lebo vraj je ešte vo veku,kedy by jej moc častý tréning mohol uškodiť na kĺby a tá druhá ma zase prehovára,že dcéra je taká zdatná,že jej to neuškodí a že je tak talentovaná že je škoda,aby nechodila aj k nej.tá druhá má 13-14 ročné žiačky a moja 10 ročná by aj s nimi chodila hrať zápasy.čo mám robiť?púšťať dcéru aj k tej druhej trénerke,alebo nie?myslím teraz zo zdravotného hladiska.inak dcéra mi už včera trepla dvermi,že keď ju na tie druhé tréningy nebudem púšťať,tak sa nebude učiť.zatial má v škole veľmi dobré výsledky.aby to tu nebolo zamorené príspevkami na túto tému,tak mi môžete poradiť aj v maili,vopred ďakujem!!!DoMiTaKa@azet.sk