Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Korki,

Moj gyndos to nerobi, chodim k inemu dr na sono. Ale podla mna by ta mal v ramci preventivky posielat na sono prs. Normalne za nim skoc a povedz, ze by si rada sla na sono, on by ti mal dat odporucanie. A ked budes mat ten vysledok zo sona, kludne si urob kopiu a tu si zober na opku s tym, ze original ma tvoj gyndos.

zuzkas

aj tebe lia ďakujem.ja ju chcem podporovať a som rada,že sa venuje športu,len mám strach aby jej tá častá fyzická záťaž neuškodila./keď mi to tá jej trénerka tak vraví/už som aj goglila ohladne tréningov,že ako často,alebo proste aká záťaž je u detí normálna,ale nič som nenašla.ale zatial mi všetky radíte,aby som ju nechala.tak asi ju dneska ,keď príde zo školy poteším!

korki

lia, dik... takze v ramci preventivky u gyndosa, si mozem vybavit aj toto sono? a to mi vlastne urobi aj hned gynekolog, na tej prehliadke??? a potom, ked si to chccem vziat, tak mu musim asi povedat dovod, ze? lebo nechcela som vsetkym doktorom vesat na nos, ze idem na zvacsenie....

Lia86

Zuzkas,

Ja teda deti este nemam, ale podla mojho nazoru, ked to tak dcerku bavi, stiha skolu, nie je vycerpana z treningov, tak nech chodi na oba treningy. A urobila by som to takou formou, aby mala pocit, ze je to jej rozhodnutie, jej povedz, ze rozhodnutie nechavas na nu, ked bude stihat skolu, ze si moze vybrat. Lepsie, ked ma nejakeho konicka ako keby sa mala vonku poflakovat s pubertiakmi, zacat fajcit a pit.

korki

maria, v podstate mam termin, az na jesen, ale som ho neupresnila, ze az na konzultacke upresnime. a konz. mam 11. 2. ale ja sa dam na "zoznam" ze ked niekto vypadne, hned idem... ale uz v lete nie.

tak ostatne, co ste boli na sono, napiste mi prosim, cez koho si to sono robite? alebo ci je to v ramci tych predoperacnych...

korki

zuzkas, upresni mi ten tvoj mail, ja ho nechapem. tak ako vidim, tie velke a male pismenka, tak ho mam pouzit?? lebo chcem ti o tej hadzanej napisat, lebo ja som byvala hadzanarka...