Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzikk

ahojte, chystam sa objednat na konzultaciu k dr. cervenovi do pezinka. viete mi niektora z vas tak velmi zhruba povedat cenu, kolko vas u neho stala opka?? planujem gulate ES. urcite sa tu o tom pisalo ale po 76. strane tohoto fora ma prestalo bavit to hladat :-) dakujem

adelaide

zuzka nechala by som ju trenovat tak ako radia baby. este si to preklepni u nejakeho ortopeda/sport.doktora a presne tak nechaj ju. bud stastna ze sa jej takk chce..to ona hra od 6.5 roka hadzanu? ty brdo...dobraaaaaaaaaaaaa

korki

zuzkas, skor chod k nejakemu sportovemu lekarovi s nou. ja som u takeho bola, ked som isla na vysku a robila skusky na telesnu vychovu, takze som potrebovala jeho doporucenie. a on mi pekne vsetko pokontroloval. a on vie urcite lepsie urcit tu zataz podla veku. ja si len myslim, ze ona je vo veku, ze ma vela energie, tak sa nemas coho bat. ale pride obdobie, napr. ked zacne kramovat, ze uz nebude zvladat, to co zvlada teraz... tak nech si to uzije dievcatko...

korki

lia, este raz dik... no pozistujem si to. problem bude, ak to bude robit moj gynekolog, to by som si tazko vypytala ten vysledok. by som musela s pravdou von... tak uvidime...
no ale poviem ti, mne este sono prs nikdy nerobili. to som nevedela, ze by sa to malo robit pri preventivke. no ale budem sa na to informovat...
a neviete asi ako stare by malo byt to sono? lebo ked pojdem teraz, a na opku az v septembri, tak to uz asi nebude mat zmysel... no nie?

Lia86

Zuskas, aby si mala uplnu istotu, skus sa spytat nej ortopeda, mozno by sa dala aj na nete najst stranka, kde radi ortoped... Ale ja mat taku nadanu dcerku, urcite ju v tom podporujem:)