Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ilaria

korki
vsetky predoperacne vysetrenia by mali byt stare max. mesiac, aspon tak mi povedala sestricka.

inak viete mi poradit kde sa tu da kuknut do galerky, chystam sa k Dr. Cervenovi ale asi to klapne az v lete

cayman

ja som mala dreny takze som ich nemala opuchnute, tym ze vsetko sa mi vyplavilo a nehromadilo v prsnikoch. cize tymto sa neutesim

danka 0

Je to pravda že po operácii su prsia nejaký čas tým opuchom väčšie ako by mali byť? Ak ano koľko asi odpuchaju?
Cayman možno sa aj tebe budu zdať obrovske ale ak odpuchnu možno budu akurat k tvojej postave.

adelaide

cayman si perfektnaaa :o)))
ze "dalmi bohuzial 410 a su obrovske"... to si tu asi jedinucka jedina co sa "stazuje"na to ze su obrovske !! :o)
super pobavilo. a super to zvladas. ja dufam ze tiez tak..takze vsetko vsetko sa ti uz daaa?

cayman

ahoj Lubs, dal mi bohuzial 410ml a su obrovske. nevidela som si ich ale co som prstom skusala tak taky neprijemny pocit. tvrda skala a aj ten dotyk citim inac(skoro necitim). ja uz tyzden od opky pracujem, soferujem, upratujem no proste vsetko. a prsia nebolia iba tak brnia tak snad mi ziju...a koza z podprdy strasne trpi - chrasty mam po chrbte co sa mi tak zarezava.

maria1113

adelaide, zatiaľ ani nie som nervózna, ale včera keď napísala myslím torok, že na aké bolesti sa máme pripraviť, tak som dostala normálne strach.