Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ilaria

takze ta nemka Cora je mrtva, chcela si dat z F spravit G, ale nepovedala doktorom ze berie hormonalne lieky... neoplati sa klamat doktorovi :-(

ilaria

takze ta nemka Cora je mrtva, chcela si dat z F spravit G, ale nepovedala doktorom ze berie hormonalne lieky... neoplati sa klamat doktorovi :-(

maria1113

aj ja som si prečítala ten článok, nechápem, prečo sa jej málilo, však ich mala poriadne. Komu nie je rady, tomu niet pomoci bohužial

barbora10

cayman

aj napriek tomu,ze si mala dreny tak teraz mas este prska opuchnute,neforemne,takze vydrz kym prejdu aspon 3 mesiace,lebo teraz je asi skoro hodnotit a zvlast,ked si ich este ani poriadne nevidela.uvidis,ze potom budes spokojna.mala si pekny zaklad a myslim,ze budu tvoje prsia vyzerat krasne a prirodzene.a inak aj ja som sa pobavila,ked som citala ze dal mi bohuzial 410,chichi,zlata:)

ilaria

ilaria

zuzikk
ja som tam volala tento tyzden a za gulate chcu 2134€, to je ale v BB ale mal by mat rovnake ceny, myslim.

tinda

lia presne to som chcela napísať,to ta vata skresluje pod tou retro,vyzerá to fakt,že aké megabomby,ale vôbec v konečnom dôsledku sa ti cayman aj malíť bude xi uvidíš...

Lia86

Cayman,

Aj ja mam 410 ml gulate, a ver mi, vobec nie su velke, mne sa 4 mesiace po opke malia. To aj ta vata napchana v podprdke skresluje. Takze sa nemusis bat, ze budu velke:) A aj ja som ich mala ako kamene a teraz su neskutocne makulinke, pohyblive...