Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

pespra

korki
mne Dr Cerven povedal, ze sono prsnikov moze byt aj pol roka stare (ze ak si bola v priebehu pol roka pred opkou na sone, je to ok) ale ostatne predoperacne musia byt tusim stare najviac 10 dni.

Zuskas aj ja by som dcerku nechala sportovat dalej. Je to super,ked ju nieco tak bavi. Ak by to prestala zvladat, moze s tym kedykolvek prestat, nie?

cayman, milo napisane :-) ze bohuzial 410ml :-D aj ja budem mat 410 tak sa tesim ak to budu bomby :-D

Flow333

Nela111
neviem od čoho závisí kto dáva dreny a kto nie. Ja som mala a som rada lebo žiadne modriny som nemala a predsa aj ten sajrajt čo mal ísť preč odišiel.

korki

nelina27, to aj ja si veru radsej pockam. ja mam konzultacku 11.2. ale uz po telefone ma sestricka upozornila, ze operacia najskor az o pol roka. no ja tiez nevydrziiiiiiim

Nelina27

to je super cena maria, sice sa dlhsie caka ale usetrit 1000 je dost
normalne rozmyslam tam na opku vycestovat, snad tu cestu naspat potom nejako prezijem

Nelina27

aj Jezovitova ma take ceny priblizne...

to jedine som sa zabudla spytat, aka je to znacka co oni pouzivaju, ale napriklad len za opku tusim bolo 1900 + implantaty + este nejake veci... vyslo to tolko vela :-(

Nelina27

zuzkas, lia87 ti to dobre napisala, co si sa pytala o dcerke, tiez si myslim to iste:-)

inak to su pekne rozdiely medzi opkou v BB a BA. Mne spravili cenu v Interkliniku na 3200 Eur komplet a to je tisicka navyse ako v BB... to sa ta za to kupit kopeeeeeeeeeec novych handier:-)))

niekto sa pytal kedy mam termin... no v interkliniku som mohla mat uz zaciatkom marca, ale este idem na konzultacku aj k dr. Cervenovi do PK tuto nedelu, uz sa nemozem dockat:-))) a kebyze mozem ist na opku, tak kludne aj hned, uz som pevne rozhodnuta a nechce sa mi cakat, do leta musim byt prsatica aj ja:-)

cayman

baby ja som si vatu vybrala hned 3den kvoli malej podprde. ale aj tak nepomohlo a tlaci ma. ta nemka teda zomrela? boze ale ona bola 6x uz na opke.