Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xexenka

Nela111

dr čeven nedava dreny, on mi to vysvetloval den po opke preco nie, ale ja som bola mimo ze som si ich videla 1x tak som moc nevnimala
ale povedal ze on to nedava, ze ostatni to davaju, ale prsia su ovela viac modrinove ale on ma na to daky iny sposob, na nieco prisiel co tam spravi pocas operacie aby neboli potrebne dreny. daky zakrok este spravi navyse.
takze asi tak nejak :) proste je NAJ!!!

zuzkas

nelina aj ja som podobne ako cheri predbehla normálny termín opky.na konzultácii som bola v septembri,termín som mala 19.1.2011 a 4 dni po konzultačke mi volali z novamedu,že sa uvolnilo 21.10.2010,takže mesiac od konzultácie už som bola na stole a teraz som vyše 3 mesiace po a pritom som mala byť len teraz 3 dni...

zuzkas

ďakujem všetkým,ktoré ste mi poradili!budúci týždeň pôjdem s malou k ortopédovi poradiť sa,že akú kĺbovú výživu by jej odporučil a že čo si o tom myslí ako lekár a vybavím jej masáže,nech má aj relax a budem ju v tom športe podporovať!len viem,že jej trénerka bude urazená:-(,ale čo už.
vidím,že niektorým sa to tu už kráááti,jej teškám sa,že budú ďalšie prsatice:-)!

Cheri39

ahoj nelina27, aj ja som mala pôv. termín na 5.3.2011 a na konz. som povedala, že by som brala aj skôr, po týždni som volala sestričke, aby na mňa nezabudli a o 2 hodiny mi volala späť, že sa uvoľnilo na 6.11., takže už som dávno po a ten termín bol asi 3 týždne od konzult.
bola som na opke v PK, mám to bližšie...

Nela111

Flow333 - diky! Podla mna by dreny mal davat kazdy, ked to pomaha pri opuchoch a modrinach.
Baby, co idete na konzultacku k Cervenovi, spytate sa na to (dreny)? Lebo neviem kto to tu davnejsie spominal, ze on ich nezvykne davat..